Temat: Prawdziwe PvP
Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2005, 15:02   #71
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FLO
hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.

Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d

ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'

nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?

Ja mowie gratz i tyle
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem