Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<
|
lol ty nas poprawiasz? hahaha w niby jaki sposob? I ty mowisz ze kazdy twierdzi ze dt sa zli, aimbotow uzywali etc etc a sam to stwarasz mowiac, "Czego mam im pogratulowac". To nie gratuluj, nie poprawiaj, nie placz, nie pouczaj wogole mozesz sie nie wypowiadac jesli mozna, nikt plakac nie bedzie. Dla ciebie pvp to tylko umiejetnosc celowania z run? ahahha to dowidzenia panu, mistrzowi w pvp. Sorry ale musze stwierdzic ze nie rozumiem juz sensu twoich postow wiesz? Masz problemy z logicznym rozumowaniem? Jesli nie to odpisz jakos bardziej inteligetniej na mojego poprzedniego posta a nie jedynie "zalosne sa te wasze wypowiedzi" dla mnie to oznacza ze wymiekles i musiales cos napisac, wiec palnoles byle co np:
musze poprawiac i komentowac. Ubaw po pachy, musisz? Nic nie musisz mozesz isc na dwor, zycie jest piekne po co sie marnujesz po co poprawiasz? Hahah widzisz nikt tu nie potrzebuje poprawek kogos, dla kogo pvp to jedynie celowanie z run, baba
btw. Nie pisz ze nasze posty sa zalosne - my przynajmniej potrafimy podac argumenty jakies konkretne naszego rozumowania, ty sie ograniczasz do dziecinych komentarzy "Nie powiem gratz" to nie mow i sie zamknij