Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Co za ***** debil....poprawiam wasze beznadziejne wypowiedzi typu "Tedrus ma za***iste pvp" co o tym świadczy ? Że zabił Korobskure, który praktycznie cały czas biegał góra/dół, albo w linii prostej ? To nawet ślepy by trafił. C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami, którzy gówno wiedzą o wojnie a najbardziej się rzucają. A ci co grają na Beryli i jadą mnie i Althunusa to takie cioty, że tylko na forum się umieją rzucać a w Tibii to co - boicie się, że padniecie ?? Tacy jesteście mądrzy ? Hę ?
|
Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem

Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.
btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i
nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.