Temat: Prawdziwe PvP
Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2005, 19:32   #89
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
@ FLO

Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie

hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo Denerwowac, oo tak raczej smieszyc bo jakos mnie nie zdenerwowales. Jesli masz zamiar wypie*dolic wszystkich balwanow to zacznij od siebie ok? Zrobisz jakis pozytek dla forum

Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z.
Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a Zabiles sie wlasnymi zdaniami np. 'liczy sie inteligencja" haha u made my day newb!

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem