Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Normalnie brak mi słów aby opisać jaka mnie rozpacz bierze gdy czytam to co piszesz...myślisz, że 15 latkowie to co ?? Dzieci specjalnej troski ?? Może twoi koledzy z osiedla, ale ja nie. Może i mam 15 lat, ale zapewniam Cię, że Tibia to nie moje całe życie, chodzę do szkoły, uczę się, gram w piłkę itd. Na twoje posty nie zamierzam odpowiadać ponieważ są tak śmieszne podobnie jak zmyślone przez Ciebie bajki, że jestem jakiś napalonym maniakiem Tibii. Dalsze twoje głupoty poprostu zignoruję gdyż nie są one warte niczyjej uwagi. A z forum nie odejdę gdyż ktoś musi wytykać takim palantom jak np. ty, którzy nic nie wiedzą o wojnie a najwięcej o tym piszą i na dodatek kłócą się bez sensu.
P.S
Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
|
Tylko w tym cie popieram wiek nie oznaca niczego ja mam 14 lat a bym rozjechal nie jedengo starszego gracza w tibi wiek sie zupelnie nie liczy, wiec FLO zamknij juz ryj i wy*******aj ztad proste? jak nie to mozemy sie spotkac na jakims otsiku