@Sir Axel
Dziwie sie tylko ze jeszcze nie masz bana na IP ...
@Abstrakcja
A moze raczej obstrukcja.
Ten obrazek na bank widzialem na necie, wiec zycze powodzenia.
I jeszcze zapewnienie ze w 100 % wykonane przez Ciebie - dobry sposob na przyznanie sie do plagiatu od razu na starcie.
@Mentosek 2005
Rysunek fajny, nawet jak Twoj albo narysowany przez znajomego to nie na temat. Skoro masz taki talent dostarcz cos zwiazanego z tibia a nie jakiegos naciagacza.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crameros
przepraszam za tamten plagiat ale teraz to jest moja i tylko moja praca ;D ... <CIACH>
|
A co Ty myslisz ze to konkurs w stylu : sprobuj Nas wydymac i nie przejmuj jak Ci sie nie uda bo dostaniesz druga szanse ... Dziwne ze masz czelnosc jeszcze cos wklejac.
@Gangrel
Widac ze praca naciagana i na starcie sie tlumaczysz. Moze i to Twoje dzielo moze z netu, ale napewno nie wykonane z mysla o tym konkursie.
@KITajec
Jesli wyjdzie ze to na prawde Twoje dzielo - moj blad za ostro pojechalem i Ciebie przeprosze - jesli tego zechcesz.
Poza tym jesli to Twoje to znaczy ze jestes w tym dobry i nie zajmie Ci duzo czasu stworzenie czegos na temat tibijski.
Mam taki pomysl zeby po konkursie zrobic taka zorganizowana akcje dotyczacych ludzi przedstawiajacych plagiaty w stylu : Czy jest tu jakis cwaniak ... Jakis "Siwy" tez sie znajdzie :-)
A poza tym gratuluje Adminom sposobu na zwiekszenie ilosci kont na tibia.pl .
Wiekszosc prezentujacych swoje prace :
Data dołączenia: 24 09 2005 +