Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2005, 14:31   #9
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

Przyznam, że jak zobaczyłem ten temat, serce mocniej mi zabiło. "może kodeks"... na antice. Otwieram temat, a tu (za przeproszeniem) wielkie, śmierdzące nic taki kodeks nic by nie wnosił. Co zrobić temu kto nie zapłaci?? zabić? Ale jak się zabije to placisz grzywne za zabicie mniejszego lvla od siebie...
Niemniej wszyscy narzekają na parince listy z innych światów. A mi marzy się właśnie taka prince lista, przestrzegana przez wszystkich z antici. Szlag mnie trafa, jak kupuje hmm'y po 2.2k za bp, lub uhy za 3.6k bp... Ide na giant spidery, wpada mi knight armor, trace 2 bp uh... i nawet kasa za hunta mi sie nie zwraca. Knight by zarobic musi isc na demony, (jesli mu cos cudem wypadnie) lub taszczyc lootbagi przez cale zycie...
Niestety, taka prince lista na "starym swiecie" jest raczej niemozliwa. Zadna guildia nie jest na tyle potezna by nad tym zapanowac.
Moze wy macie jakis pomysl na tansze runy z antici??
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem