Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
@ Nosso M~ : Oj stary jesli sądzisz ze trzymalem ze Szwedami i odszedlem z tego serwa bo oni przegrali wojne to sie grubo mylisz.
1.Mataca zabil mnie dwa razy swoimi PK charami bo wzią mnie za kogoś innego, Hawek pogonił mnie z Necro poczym kazal placic 100k za to ze niezginolem tylko dobieglem do depo, moj rl kumpel byl PA przez Rulabima i Trevelyana za to ze mialem aola jak padlem od Matacy i nic na mnie niezarobili. Wiec zastanow sie jeszcze raz czy aby napewno z nimi trzymalem po takich incydentach
2.Podczas wojny i jeszcze przed nią w sumie sprzedalem Drazowi ~150 bp hmm i z ~20 bp sd.
Ja nie trzymalem z nikim a opuscilem ten serwer bo kumple sie przeniesli na Iridie i mnie przekonali do tego samego.
|
Dobra fakt cofam ze trzymales ze szwedami ale Kisia trzymal -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
@Nosso
Jeśli mówisz o Maslogach, to SF/Wanted co robiło? To samo. Wiesz jak padł Tano/Rulabim/i jeszcze ktoś? Nasi czekali z Maslogiem, połowa czekała połowa sobie odpusciła, ja siedziałemw Domku Anorusa i co chwile sie kołomnie MK kręciło, a PZ zrobili na którymś z ArSolów, wtedy reszta z naszych na noobach już była , draz sie zalogował a potem cała reszta i w ten sposób padli.
Mówisz, ze inaczej bym mówił gdyby nie pare incydentów? Mylisz sie, zapominasz o tym, ze mnie też szwedzi u***ali, a jak byłem Neutralny to wpadli po mnie na Dlair ale udało mi sie dać Loga.
A wojna na azurze trwa już od Daaawna... Od bardzo dawna nawet sam nie wiesz jak
Jesteśmy kumplami więc mnie nie obrażaj pisząc o mnie brzydkie rzeczy.
Myślicie, że MK nie ma run? Ma ich setki, tak samo jak kasy. Jedyne czego im brak to ludzi.
|
Moze robili masslogi ale ich walka nie opierala sie glownie na tym walczyli w polu he?
btw nie obrazam cie tylko tak by bylo lol