Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2005, 15:48   #32
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
@ Nosso M~ : Oj stary jesli sądzisz ze trzymalem ze Szwedami i odszedlem z tego serwa bo oni przegrali wojne to sie grubo mylisz.

1.Mataca zabil mnie dwa razy swoimi PK charami bo wzią mnie za kogoś innego, Hawek pogonił mnie z Necro poczym kazal placic 100k za to ze niezginolem tylko dobieglem do depo, moj rl kumpel byl PA przez Rulabima i Trevelyana za to ze mialem aola jak padlem od Matacy i nic na mnie niezarobili. Wiec zastanow sie jeszcze raz czy aby napewno z nimi trzymalem po takich incydentach

2.Podczas wojny i jeszcze przed nią w sumie sprzedalem Drazowi ~150 bp hmm i z ~20 bp sd.

Ja nie trzymalem z nikim a opuscilem ten serwer bo kumple sie przeniesli na Iridie i mnie przekonali do tego samego.
Dobra fakt cofam ze trzymales ze szwedami ale Kisia trzymal -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
@Nosso
Jeśli mówisz o Maslogach, to SF/Wanted co robiło? To samo. Wiesz jak padł Tano/Rulabim/i jeszcze ktoś? Nasi czekali z Maslogiem, połowa czekała połowa sobie odpusciła, ja siedziałemw Domku Anorusa i co chwile sie kołomnie MK kręciło, a PZ zrobili na którymś z ArSolów, wtedy reszta z naszych na noobach już była , draz sie zalogował a potem cała reszta i w ten sposób padli.

Mówisz, ze inaczej bym mówił gdyby nie pare incydentów? Mylisz sie, zapominasz o tym, ze mnie też szwedzi u***ali, a jak byłem Neutralny to wpadli po mnie na Dlair ale udało mi sie dać Loga.

A wojna na azurze trwa już od Daaawna... Od bardzo dawna nawet sam nie wiesz jak

Jesteśmy kumplami więc mnie nie obrażaj pisząc o mnie brzydkie rzeczy.

Myślicie, że MK nie ma run? Ma ich setki, tak samo jak kasy. Jedyne czego im brak to ludzi.
Moze robili masslogi ale ich walka nie opierala sie glownie na tym walczyli w polu he?

btw nie obrazam cie tylko tak by bylo lol

Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 28-09-2005 o 16:10.
Nosso Mc'Furry jest offline   Odpowiedz z Cytatem