Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2005, 16:27   #391
Rey
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2004

Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KITajec
Daj spokój Ray przepraszac nie musisz ... nie dziwi mnie zbytnio towja reakcja...łątwo mozan popełnić błąd gdy do konkursu wystawiana jest taka ilość plagiatów... a tak pozatym to wydaje mi sie że rysunek jest na temat... pisałem gdzieś wczesnie że ta moja knightka trzyma (moją trochu urozmaiconą ) wersję sova 9ten w tibi wygląda dosyć marnie ... ) i Enchanted Staffa ( z tego co sie orientuje to taki item istnieje) na sobie ma Plate Armora dostosowanego do kobiecych kształtów... ...pozatym wątpie bym znowu znalazł czas na naskrobanie czegoś nowego ..w tym roku maturka i nawet na tibie niemam zbytnio czasu... rysunek tak szczegółowy jak ten zajołbymi kilka godzin (gdzieś koło 8 razem ze szkiem i tuszowaniem/rapidagrafowaniem) ... :|
Ogolnie widze ze cfaniaczek z Ciebie. No ale coz trzeba sobie jakos radzic.
Jako master od rysunku powinienes miec dobrze wyrobiony zmysl spostrzegania na tyle zeby nie przekrecic 1 litery na az 3 w moim nicku ...
Matura jest hen hen daleko ... , a podobny rysunek tylko olowkiem jestes w stanie machnac w mniej niz godzine.
A moze masz jakas stronke na ktorej umieszczales juz swoje dziela - jestem ciekaw jaka tematyka sie zajmujesz/zajmowales.
Rey jest offline