up up :
Wrong !
Ostatnio był wielki update noszący swoją chwalebną nazwę "Sorrow's Furance" - Jest to nazwa nowych terenów, praktycznie wyglądają jak UW (podobne zasady, mimo że nie potrzeba płacić wejściówek oraz nie wchodzi się przez Temple of Ages). Update wniósł mnóstwo nowości, oto te najbardziej rzucające się w oczy:
0) (Najważniejsze) SORROW'S FURANCE!!!!!! (nowe tereny, nowe potwory, nowe przedmioty ... HURRAY)
1) Nie ma już limitu zmniejszania pkt by przydzielić do innych atrybutów... dzięki czemu postacie RPG są bardziej elastyczne na PvP, (Czyli nie ma WOGULE już Refunde Points - czy jakoś tak)
2) Zwiększony Faction Gain na arenach (taki jak był na PvP Challenge - czy coś w tym rodzaju, że bardzo szybko sie dostawało Faction, nie wiem czy jest taki sam jak wtedy - bo nie grałem wtedy ale jest zwiększony na 100% )
3) Zlikwidowano Skrzynie... a zastąpiono je Zamknietymi Skrzyniami, do których potrzeba Odpowiedniego klucza (zależne od terenu, np w Shiverpeak (góry) potrzeba "Shiverpeak's key", w Fire Ring coś co ma w nazwie Hell coś tam czy coś w tym rodzaju xD , nei pamiętam dawno nie grałem :> ), ze skrzyń wypadają itemki purpurowe - złote (NIE ZIELONE)
4) Wypadają ŻADKIE/RZADKIE itemki z boss'ów (ZIELONE). Na nazwie przedmiotu wtedy widnieje imię boss'a, np. Boss ma na imie Darkstone Ranger to wtedy wypada miecz i nazywa się "Darkstone's Fiery Butterfly Sword of Fortitude" itp.
a tak ogólnie to było ze 100 nowych i poprawionych (czyt. zmienionych) rzeczy w update
|