Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2004, 16:59   #2
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

tutaj akurat nie zgodzę się bo nabijanie sobie postów to rzecz niezbyt godna pochwały, ba co więcej akceptacji... ale na tym forum rzeczywiście panują bardzo dziwne zasady... powinni się moderatorzy i adminowie zastanowić czy aby wszystko jest w porządku i czy aby wszyscy 'tam na górze' wiedzą co to znaczy być moderatorem... bo niestety mam wrażenie że nie wiedzą... heh... cyrk to co się tutaj dzieje... powiem tak finalizujac i nie wdając się w szczegóły dwie rzeczy - pamiętajcie o tym ze zarówno moderatorzy jak i regulamin jest po to aby służyć użytkownikom.. a nie aby ich ograniczać i szykanować... nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin... - to Wy jesteście tu dla nas... a nie odwrotnie... i nigdy zupełne przestrzeganie regulaminu nie wychodzi na dobre... - trzeba czasami przeczytać czyjegoś posta... zrozumieć o co w nim chodzić a nie karać i się miotać bo coś w treści jest nie tak... nie wiem, ale wydaje mi się że regulamin jest stworzony dla nas.. a nie dla Was i wszelkie niezrozumienia powinny być rozpatrywane na naszą korzyść... a tak nie jest!!!!
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam...

aha i mogę się założyć że oczywiście żaden z łąskawych moderatorów i administratorów których to dotyczy nie raczy się odezwać, gdyż zastanawiające na tym forum oprócz rozdeptywania, kasowania niewygodnych tematów... panuje też zasada nie informowania o niczym i nie wdawania się w żadne dyskusje... a i nie zaskoczy mnie fakt że post zostanie skasowany....
Dar!0 jest offline