tutaj akurat nie zgodzę się bo nabijanie sobie postów to rzecz niezbyt godna pochwały, ba co więcej akceptacji... ale na tym forum rzeczywiście panują bardzo dziwne zasady... powinni się moderatorzy i adminowie zastanowić czy aby wszystko jest w porządku i czy aby wszyscy 'tam na górze' wiedzą co to znaczy być moderatorem... bo niestety mam wrażenie że nie wiedzą... heh... cyrk to co się tutaj dzieje... powiem tak finalizujac i nie wdając się w szczegóły dwie rzeczy - pamiętajcie o tym ze zarówno moderatorzy jak i regulamin jest po to aby służyć użytkownikom.. a nie aby ich ograniczać i szykanować... nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin... - to Wy jesteście tu dla nas... a nie odwrotnie... i nigdy zupełne przestrzeganie regulaminu nie wychodzi na dobre... - trzeba czasami przeczytać czyjegoś posta... zrozumieć o co w nim chodzić a nie karać i się miotać bo coś w treści jest nie tak... nie wiem, ale wydaje mi się że regulamin jest stworzony dla nas.. a nie dla Was i wszelkie niezrozumienia powinny być rozpatrywane na naszą korzyść... a tak nie jest!!!!
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam...
aha i mogę się założyć że oczywiście żaden z łąskawych moderatorów i administratorów których to dotyczy nie raczy się odezwać, gdyż zastanawiające na tym forum oprócz rozdeptywania, kasowania niewygodnych tematów... panuje też zasada nie informowania o niczym i nie wdawania się w żadne dyskusje... a i nie zaskoczy mnie fakt że post zostanie skasowany....
|