Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2004, 17:41   #4
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny

Nabijanie postów to najgorsze co może być, ja staram się pisać mało postów. Pisze średnio ~2 dziennie i jakoś żyje chociaż napewno chciałbym mieć liczbę postów 500.
A tak naprawdę to modkowie są zbyt łagodni, a admi to już wogule, jak sam powiedziałeś forum jest to miejsce w którym rozmawiamy o różnych sprawach, to ja już sobie wyobrażam gościa który gada przed ~2000 tłumem i co chwile wcina "ty (CENZURA)" "jak byłem na huncie to XXXXX za(CENZURA) mi loot-baga", "XXXXX to (CENZURA) niech mu ktoś (CENZURA) tak że sie nie pozbiera".... takich sytuacji na forum jest więcej. Ja się dziwie czemu admi zrobił program do nakładania cenzury(widocznie jest tak jak powiedziałem), powinien zrobic program który by blokował wysyłanie postu z przeklenstwem i automatycznie informował jakiegoś modka o tym, no a wtedy odrazu upomnienie. A kary za nabijanie postów zawsze som słuszne np. Jedi nabijał se posty i dostał kilkudniowego bana, i to było słuszne bo na forum nie było tematu(nierozumieć dosłownie) w którym by Jedi sie nie odezwał, był jeszcze jeden gość (nicka nie pamiętam) w 2-3 dni miał 5X postów. A najlepszym przykładem są AS forumowicze (teraz ktoś tam) którzy zarejestrowali sie w styczniu albo w lutym.
A jeżeli chodzi o liczbę postów to jest przydatna przy ocenianiu wiarygodności użytkownika(tak samo przydaje sie data rejestracji).

mógłbym nażekac na forumowiczów wiekami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nawet na siebie moge nażekać, często nie przelogowywuje się na Majena tylko pisze posty na brata konto mitd. itp. ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A tak apropo to taki temat już był (kolejny minus dla forumowiczów )

EDIT:
Cytuj:
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam...
Tu to naprawde przesadziłeś, ja nieraz się kłuciłem z modem kto ma racje czy ja czy on, i dziwne bo wszystkie moje posty są nadal BAAAA... jeszcze temat został przyklejony (I to przez modka z którym się kłuciłem [[[[Pozdro dla Gremlina]]]])

-słowo 'modek' w tym poście jest zastosowane jako skrót a nie jako pogardliwe określenie moderatora.

Edit:

A czy Ty przeczytałeś cały temat?? Nie tylko swój post.
Odpowiadam na wszystkie posty nie tylko na ten twój.

P.S: Uważaj z tymi przyprawami bo modkom to może nie smakować .

Cytuj:
nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin...
spamuserzy też nie sa zmuszeni do zostania na tym forum, droga wolna, napewno znajdziecie jakiś "bazar" na którym będziecie się przekrzykiwać.
Majen jest offline