Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2005, 00:19   #74
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

a wiec ... co do wojny kolejny raz mowie to nie jest wojna pl - swe ... po drugie ludzie ktorzy nie znaja mentalnosci prawdziwych graczy nie wiedza dlaczego takie wojny sie dzieja i dlaczego ma miejsce takie postepowanie ... dla mnie to normalne poniewaz ci ludzie nie sa glupi ... na poczatku kickneli wybitnych garczy z innych serverow ... teraz biora sie za tych co robia problemy lub co w przyszlosci moga robic !! im nie zalezy aby wybic ludzi .. poniewaz np gildia Aurora nie wadzi nikomu maja silna ekipe i nikt ich nie tyra .. wiec nie prawda jest ze na obsidii nie mozna grac w spokoju ... niektorzy ludzie tzn noobki mysleli ze podlapali kumpli zaczeli sobie na wiele pozwalac ... i mimo to nie zawsze mialo to zwiazek z NG to jednak kazdy madry czlowiek uwaza na niebezpieczenstwo ... i te noobki o to zaczely sie wozic i uwazac za Bogow na tym servie a jednak mozna powiedziec NG rozdaje karty na Obsidii !! a Ng pomyslem nie jest wyrzucic wszystkich itd tylko stworzenie jednak silengo servera duzo zasob ludzi z pewnymi zasadami i ekonomia ... jak swiaty takie jak Danubia Hiberna i nasza kochana Arcania ! kolejna sprawa ludzie ktorzy walczyli po dwa dni lub mniej padli frajersko bo nas nie sluchali teraz sie obrazaja ze nie dostana kasy za Paymanty tzw .... ja sam nie dostalem ani grosza i nie dostane !! bo ja wstawilem sie za przyjaciela !! moglem nie pomagac Raxiowi i se expic a jednak go nie zostawilem w potrzebie !! ludziom ktorzy postapili tak samo bardzo Dziekuje !! zawsze i wszedzie beda konflikty ktos bedzie zabijany ktos bedzie rzadzil serverem !! to normalna kolej rzeczy , jednak spojrzcie moi drodzy ze strony ludzi ktorzy maja wlad ze czy postapilibyscie inaczej na ich sytuacji bo chyba punkt widzenia zmienia sie wraz z miejscem siedzenia ...
Kiroy jest offline