Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2005, 23:54   #76
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

Awolverku ja wiem ze ty walczyles itd ... ale to nie moja wina ze kasy nie ma ... a to jak sie bitwa i wojna potoczyla to juz strategia moglo obyc sie bez dedow jednak za bardzo zaufalismy reszcie ... :/ mzoe nie kazdy ale czesc to jednak bardzo mlodzi ludzie ktorzy nie znaja sie na rzemiosle wojennym szeroko pojetym w Tibii .... a co do zabawy to ze nie padlem kolego to jednak u mnie procentuje obycie w wojnach na danubi , arcani berylii saphirze i wielu innych swiatach ... i jednak mimo wszystko wolalbym nie miec tej zabawy a wolalbym aby np raxiu i vixi nie padli bo co mi z tego ze ja nie padlem skoro moi kumple padli a to dla mnie rowniez bardzo wazne !! awolverku a co do ludzi co nam nie pomogli to ja tam zapominam szybko ci ludzie wiedza ze sa noobkami i nie maja w spodenkach nic poza kielkujacym owlosieniem hrhhr ( sorki za wyrazenie ) no nic mam nadzieje ze inni ludzie zwroca uwage na to co napsialem wyzej i sprobuja zrozumiec i da im to wiele do myslenia i czegos sie naucza pozdrawiam wszystkich , dziekuje za mile slowa oraz za szczera krytyke ktora naprawde bardzo pomaga papa kolorowych zioomale
Kiroy jest offline