Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2005, 08:20   #25
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
wodka to chyba nie narkotyk... alkochol i narkotyk to 2 zupelnie rozne rzeczy z tego zo mi wiadomo, ale moge sie mylic bo specem od tego nie jestem

moim zdaniem porownywanie wodki do marichuany to lekka przesada. duzo latwiej jest sie uzaleznic od marichuany. poza tym ich dzialanie dosyc znaczaco sie rozni.

eee. mozesz pic wodke przez 20 lat i sie nie uzaleznic, a jakbys po roku nie usaleznil sie od maryski to moglbys mowic ze to c0d

tabaka jest legalna w Polsce ale dozwolona tylko od lat 18, tak samo wodka czy piwo. z marichuana jest juz zupelnie inaczej

ps. jak ktos umie czytac to niech przeczyta TO. a tak chociazby z ciekawosci...

nastepny... sorry ale to ty sie trzymasz jakis gowinianych stereotypow -.- wszyscy chca ci wytlumaczyc ze wszystko uzaleznia, alokochol narkotyki itp. czemu ktos jest cpunem? a czemu ktos jest alkoholikiem, palaczem itp? pieprzysz glupoty poprostu i tak jak blindzik nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia, a chociaz nie wkrecaj ze masz pojecie. Tak btw. ja tutaj komentuje tego posta nigdy tabaki nie probowalem bo po co? A tlumaczenie ze sperma jest tak inteligentne jak z jogurtem (bez orbazy dla autora tego z jogurtem bo wiem ze to bylo z ironia <chyba ;p>)
De'sH jest offline