Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Moim zdanie nie ma co czekać , trzeba się zebrać i np. Wladimir Wzyciek expi na pohu cala gildia idzie i go u***uje i tak z kazdym ... w otwartej walce nie ma co.
|
Ok. Przypuśćmy że byśmy zabili pare osób. Moze nawet samego sikwesa (jak wruci ;P ) i co? to byłby tylko atak który by ich zdenerwował i zaczeli by prowadzic zmasowane ataki na nas. Moim zdaniem maja teraz niezaprzeczalną przewagę. Brak jest leweli co by mogli stanąć znimi w otwartej walce.
Adi Olsztyn
Wiem że nie tylko "dobrzy" ludzie czytaja forum, ale co stego to właściwie nie jest plan a analiza tego co sie dzieje na innych serwerach. Na żadnym z serwerow PA nie utrzymuje się długo, no poza paro wyjątkami, ale tam sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana. Więc to nie jest plan a kolej rzeczy, że wysokich levelów podległych fancie bedzie przybywało dużo wolniej niż niezadowolonych średnich levelów. TEGO NIE DA SIE ZATRZYMAĆ.
Bialagora.
Działam w grze o to sie niebój, ale jedynie w kręgu srednich levelów, gorsze dojścia do wyrzszych, ale i większe niebezpieczeństwo. Znalezienie zaufanych ludzi wymaga czasu i determinacji. Mamy czas! To czasu zaczyna brakować fancie.
Wogule to widze 3 wyjscia.
1Zniszczenie Fanty przez Zgodnie z tym planem.
2Rozłam w Fancie.
3. Zmniejszenie PA przez fante, co spowoduje że liczba osób niezadowolonych
z ich liderowania znacznie spadnie.
Ponawiam pytanie czy zrobić z tego nowy temat?
Chyba zrobie ale troche przerobiony i po waszych sugestiach.