No coz wydaje mi sie ze sensowna wypowiedz wcale nie musi meic 20 linijek...Wezmy na przyklad komentarz do zdjecia:
Fajen zdjecie ale zamiast sdkow mogles uzyc hmmow
1 linijka a ciezko to nazwac postowaniem-zawiera komentarz+rade(a z tymi radami to to jest wogole rzadkie w komentarzach

)
Poza trym sa takie tematy, w ktorych po prostu NIE DA SIE dluzej odpoweidziec-np. 'Jaki dostales max damage?' to jak tu sie rozpisywac? Wpisujesz '50 od czegostam' i koniec posta, a nie trzeba snuc od razu rozwazan egzystencjonalnych, zeby nie zostac posadzonym o nabijanie psotow...Przez pisanie, ze post ponizej 3 linijek to post 'nabity' to w takich prostych tematach zaczna pojawiac sie kwestie:
'50 od cyca wiem ze cianko po prostu wracalem z hunta i akurat pokazywalem koledze moj equip, wywalilem wszystko na ziemie przybiegl cyc i mnie uderzyl hmmm wiem ze to cainko ale coz moglem zrobic? Nie nazywajcie mnie Noobem no po prostu kolega mnie prosil moja wina? Jak powiedzial ktostamktostam 'Co sie stalo to sie nie odstanie', ale nawiasem mowiac pomnozcie liczbe liter w slowie Noob przez liczbe liter w slowie obelga odejmijcie od tego liczbe liter slowa Apokalipsa i pomnozcie to przez liczbe liter w wyrazie Armageddon-wyjdzie wam 666!'
Przeciez taki psot nie ma sensu...Ale ma 5 linijek, wiec jest gut!!! Za czyms takim przemawiasz, Gremlin?...Jesli tak zacznie wytgladac forum to ja dziekuje...