Ema!! Grałem na samerce dosyc dlugi okres czasu i uważam ze serwer jest totalnie do bani!! Mianowicie mialem wiele przygod na tym serwerze tych dobrych i tych zlych niestety pewien czas temu dostawalem hunty.
Cala ta przygoda zaczela sie jak zobaczylem u kumpla ta gre i w pewien nudny wieczor zrobilem se postac na samerce. Z poczatku bylem totalnym noobem nie wiedzialem jak sie w to gra robilem rozne niestwozone rzeczy az pewnego dnia dostalem ivna do guildi polskiej. Tam niejaka rodzinka silverow zaczela uczyc mnie jak w to sie gra

. Z zaczelem sprzedawac runki high lvlom a ci proponowali ze beda mnie protektowac. Wszystko sie fajnie ukladalo az pewnego dnia gracz imieniem Silver'clithe poznal kolesia z maceio i ten opowiedzial mu cala historie o tym miescie i graczach. Dowiedzialem sie ze wszystkie high lvle dizela konta po 2 osoby 3,4,5 nawet do 6 osob nie mowiac o Tobiasie El'matadorze ktory jest 24h online. Sa to ci sami playerzy co z della escaldado. Z pewnym okresem czasu jak dostalem jakiegos hunta albo musialem placic okupy za to ze zabilem 10 lvla na ktorym gral jakis high lvl protektorzy nic nie robili mieli to w gdzies

. Jak idziesz gdzies na hunta i przyjda w to miejsce gracze maceio odrazu masz deda bo wiedza ze zyskaja z ciebie troche runek i jakis eq a czasem nawet dobry loot czyli PA jest od groma. Hackerow tez jest duzo i hakuja sie nawzajem kumple z maceio. Chcesz sie wybic?? Zapomnij zostaniesz zrownany z ziemia w przeciagu tygodnia. Wiec wszystkim odradzam ten serwer a ci co mowia ze jest super z czasem sie przekonaja. Najlepiej jak najszybciej opuscic ten serwer ci co jeszcze zostali tak jak zrobili to polacy z wysokimi lvlami.
Najgorsze jednak jest to ze polacy na tym serwie nasladuja br i hakuja konta innym polakom albo okradaja albo zabijaja a co najgorsze staja po stronie br. Ja obecnie zaczalem grac na furorze i serwer jest totalnie opanowany przez polakow ale narazie po 2 tygodniach grania malo obeznany jestem co do tego serwa. Pozdro dla silver family

i wszystkich moich ziomow