Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2005, 23:23   #16
master-pacuch
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Skille: 65/65
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez palladin Vieniox
Ciole!!! mówił ci ktoś ze jestes noobem??? Jak nie to ja ci to mowie!!! Jaki debil nom zeby ubic draga do reda i zwiac zeby sie exurnąc??!!! -.- OMG wez lepiej zkończ z tibia.... Ty noob jestes!!! Człowiek taki jak ty nazywany jest noobem chłopie ja solowalem draga moim pallkiem na 13 ale mi sie filmik zkasowal!!! Nagram zaraz nastepny ale tym razem na 13 lvlu z knightem ;] Slabe skile ale ubije... bo ja nie noob!!! ale thx za odwage ja bym sie tak nie osmieszyl Pośmiac sie mogłem chociaż

a tak wogóle co do twojego (solo) 13 levelem to co tu nobostwo ma do rzeczy przecierz ten drag by cię zmiutł z powierzchni tibi ( Slabe skile ale ubije... bo ja nie noob!!!) n.c ............... no chyba że masz pełno uh i hmm .... widziałęm 10 levele kture soluja.... upss co tu mówić o uhaniu nawed 4 mlevela nie masz/...

co do innych jakie sugestie macie co do uhania się wsumie troshke to jush pojołem ale ale gdy ma się lagi nic nie wychodzi tak jak trzeba (na tym filmiku gdzie rozwaliłem draga widać dużego laga jak mnie zatrzymało w miejscu na 3-5 sec....)

Ostatnio edytowany przez master-pacuch - 29-09-2005 o 23:53.
master-pacuch jest offline   Odpowiedz z Cytatem