Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2004, 22:03   #26
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Majen
Cytuj:
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam...
Tu to naprawde przesadziłeś, ja nieraz się kłuciłem z modem kto ma racje czy ja czy on, i dziwne bo wszystkie moje posty są nadal BAAAA... jeszcze temat został przyklejony (I to przez modka z którym się kłuciłem [[[[Pozdro dla Gremlina]]]])

P.S: Uważaj z tymi przyprawami bo modkom to może nie smakować .

Cytuj:
nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin...
spamuserzy też nie sa zmuszeni do zostania na tym forum, droga wolna, napewno znajdziecie jakiś "bazar" na którym będziecie się przekrzykiwać.
po pierwsze... wiesz dziwne... jestem tutaj w sumie krótko... bo co jakieś półtora miesiąca... miesiąc? napisałem posta w temacie 'poradnik knighta' i został on skasowany... czemu? bo nie podobał się temu modkowi którego pozdrawiasz... -> bo on tak nie robi i jemu się to wydaje być nie tak jak trzeba... sorry Gremlin... miałeś tam podkreślone że mówię o tym jak rozwijałem ja swoją postać... i że może to nie jest najlepsza metoda... ale nie znajdzie się lepszej, bo kazdy ma inny pogląd na rozwój postaci... i tyle!! ale nie no oczywiście trzeba skasować posta bo on by tak nie zrobił i jemu się ta metoda wydaje taka sobie nie najlepsza... a co przepraszam jesteś Gremlinie wyrocznią i jedyną prawdą...? nie wydaje mi się... nie pozjadałeś wszystkich rozmów... ale cóż... przecież skasowałeś i tniesz świętoszka...

zniknęło mi też kilka postów w których wyrażałem się nie tak jakby sie modom podobało na temat ich pracy... przykładem jest dzisiejszy mój post w dziale bodajże zdjecia... który zniknał w minutę po publikacji... cóż... słowa nie tak jak się podoba i nie takie jakby się chciało słyszeć drażnią i kłują w oczy... lol !

co do ps : mam to gdzieś.. bana mi nie mogą dać bo nie mają za co... cóż to miałbym dostać bana za posiadanie własnego zdania ? przecież po to jest forum by dzielić się własnym zdaniem... a jeżeli to zdanie komuś się nie podoba... ale nie obraża go ono... tylko poddaje wątpliwości to czy owo... to już nie moja sprawa... mam to w tyle... nikogo nie obrażam.. wypowiadam się tylko o zasadności pełnienia jakieś tam funkcji...

spam-userem nie jestem... staram się wypowiadać zawsze rzeczowo i konkretnie, a przede wszystkim na temat... jeśli robię off-topic to to zaznaczam... jeśli czegoś nie wiem to się nie odzywam a nie gdybam... nie sprzedaję plotek... a także jeśli zgadzam się z czyimś zdaniem w jakimś tam poście, a nie mam nic do dodania to wolę to przemilczeć i wysłać mu najwyżej PW 8)
Dar!0 jest offline