Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Majen
Cytuj:
no i jeszcze Wasze wspaniałe metody edytowania i kasowania postów/tematów - jak Wam się coś nie spodoba... lub o zgrozo nie jest zgodne z tym co Wy myślicie... to ciach i nie ma tego... do cholery to nie jest Kuba tylko Polska... i mamy tutaj wolność i swobodę wypowiedzi... a Wy to ograniczacie wchodząc w czyjeś słowa... wielokroć ich nie rozumiejąc... albo nie mogąc dojść do ich sedna... zastanówcie się czy aby po to jest forum dyskusyjne... pozdrawiam...
|
Tu to naprawde przesadziłeś, ja nieraz się kłuciłem z modem kto ma racje czy ja czy on, i dziwne bo wszystkie moje posty są nadal BAAAA... jeszcze temat został przyklejony (I to przez modka z którym się kłuciłem [[[[Pozdro dla Gremlina]]]])
P.S: Uważaj z tymi przyprawami bo modkom to może nie smakować .
Cytuj:
nie robicie nam łaski że jesteście modami i macie regulamin...
|
spamuserzy też nie sa zmuszeni do zostania na tym forum, droga wolna, napewno znajdziecie jakiś "bazar" na którym będziecie się przekrzykiwać.
|
po pierwsze... wiesz dziwne... jestem tutaj w sumie krótko... bo co jakieś półtora miesiąca... miesiąc? napisałem posta w temacie 'poradnik knighta' i został on skasowany... czemu? bo nie podobał się temu modkowi którego pozdrawiasz... -> bo on tak nie robi i jemu się to wydaje być nie tak jak trzeba... sorry Gremlin... miałeś tam podkreślone że mówię o tym jak rozwijałem ja swoją postać... i że może to nie jest najlepsza metoda... ale nie znajdzie się lepszej, bo kazdy ma inny pogląd na rozwój postaci... i tyle!! ale nie no oczywiście trzeba skasować posta bo on by tak nie zrobił i jemu się ta metoda wydaje taka sobie nie najlepsza... a co przepraszam jesteś Gremlinie wyrocznią i jedyną prawdą...? nie wydaje mi się... nie pozjadałeś wszystkich rozmów... ale cóż... przecież skasowałeś i tniesz świętoszka...
zniknęło mi też kilka postów w których wyrażałem się nie tak jakby sie modom podobało na temat ich pracy... przykładem jest dzisiejszy mój post w dziale bodajże zdjecia... który zniknał w minutę po publikacji... cóż... słowa nie tak jak się podoba i nie takie jakby się chciało słyszeć drażnią i kłują w oczy... lol !
co do ps : mam to gdzieś.. bana mi nie mogą dać bo nie mają za co... cóż to miałbym dostać bana za posiadanie własnego zdania ? przecież po to jest forum by dzielić się własnym zdaniem... a jeżeli to zdanie komuś się nie podoba... ale nie obraża go ono... tylko poddaje wątpliwości to czy owo... to już nie moja sprawa... mam to w tyle... nikogo nie obrażam.. wypowiadam się tylko o zasadności pełnienia jakieś tam funkcji...
spam-userem nie jestem... staram się wypowiadać zawsze rzeczowo i konkretnie, a przede wszystkim na temat... jeśli robię off-topic to to zaznaczam... jeśli czegoś nie wiem to się nie odzywam a nie gdybam... nie sprzedaję plotek... a także jeśli zgadzam się z czyimś zdaniem w jakimś tam poście, a nie mam nic do dodania to wolę to przemilczeć i wysłać mu najwyżej PW 8)