Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dar!0
po pierwsze... wiesz dziwne... jestem tutaj w sumie krótko... bo co jakieś półtora miesiąca... miesiąc? napisałem posta w temacie 'poradnik knighta' i został on skasowany... czemu? bo nie podobał się temu modkowi którego pozdrawiasz... -> bo on tak nie robi i jemu się to wydaje być nie tak jak trzeba... sorry Gremlin... miałeś tam podkreślone że mówię o tym jak rozwijałem ja swoją postać... i że może to nie jest najlepsza metoda... ale nie znajdzie się lepszej, bo kazdy ma inny pogląd na rozwój postaci... i tyle!! ale nie no oczywiście trzeba skasować posta bo on by tak nie zrobił i jemu się ta metoda wydaje taka sobie nie najlepsza... a co przepraszam jesteś Gremlinie wyrocznią i jedyną prawdą...? nie wydaje mi się... nie pozjadałeś wszystkich rozmów... ale cóż... przecież skasowałeś i tniesz świętoszka...
|
Czyżby to ten post
http://www.tibia.pl/thread.php?threa...9a5ce17&page=3 , a jeżeli nie to gdyby gremlin mial inne zdanie niż ty w poprzednich postach to ten też by usunoł.
A to czego nauczyła mnie kłutnia z Gremlinem:
-Musisz dobrze argumentować swoją wypowiedź(fotka/filmik itd. itp.)
-Musisz zdać sobie sprawe z tego, że jeżeli coś ci sie fartem udało wykonać a jest dość niebezpieczne to nie mów innym userom żeby też tak zrobili.
-A najważniejsze "W TIBI DWA RAZY NIE POWTURZY SIĘ TA SAMA SYTUACJA" (chodzi tu oto że jak raz zabijesz XXXXXX bez straty hp to to może być tylko fart)
~~~~blablabla ide spać jutro dokończe~~~~
~~~~blablabla już wstałem~~~~
Jeżeli autor poradnika dla knighta pozwoli na umieszczenie tego tekstu z PW + moje komentaże(dojdą jeszcze inne) to rozstrzygniemy tę sprawe dość szybko.
@Dario- a co do twojego upomnienia, dostałeś je słusznie dlatego że jest to
Oficjalna Polska Strona Tibi i niestety zasady nałożone przes Cip-ów muszą być przestrzegane. (Jest zakaz używania Tibi GG, MC, itd. itp.)
A co do poradnika to jest tam sporo niedociągnięć, broń można kupić u gracza o połowe taniej, knightowi o ile leci expić do Ab starczy sprzęt który wynosi z rook-a i dodatkowo 200 gc na czar, klucz i jak by zostal zabity przez pk na jeszcze jeden klucz. Ten poradnik jest bardzie dla newbie knighta niż dla knighta. Pierw twój poradnik przypominał Twoją historię lecz nagle zaczoł zmieniać się w coś pomiędzy poradnikiem a bezsensownym wipisywaniem rad.
Swój poradnik powinienłeś zacząć od tego, że powiesz skąd masz te informacje.(czy ty tak robiłeś samemu, czy kumpel tak robił itd. itp.) Później (o ile będzie to poradnik od 8 lv.) mósisz powiedzieć o wadach i zaletach tej postaci. Później coś wknoć o treningu skili. Następnie napisz z jakimi skilami na jakiego potworka.
Jaki eq najlepiej mieć na jakim lv.(bez wyskoków typu najlepszy).
~~itd. itp.~~