Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2004, 00:46   #29
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Majen
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dar!0

po pierwsze... wiesz dziwne... jestem tutaj w sumie krótko... bo co jakieś półtora miesiąca... miesiąc? napisałem posta w temacie 'poradnik knighta' i został on skasowany... czemu? bo nie podobał się temu modkowi którego pozdrawiasz... -> bo on tak nie robi i jemu się to wydaje być nie tak jak trzeba... sorry Gremlin... miałeś tam podkreślone że mówię o tym jak rozwijałem ja swoją postać... i że może to nie jest najlepsza metoda... ale nie znajdzie się lepszej, bo kazdy ma inny pogląd na rozwój postaci... i tyle!! ale nie no oczywiście trzeba skasować posta bo on by tak nie zrobił i jemu się ta metoda wydaje taka sobie nie najlepsza... a co przepraszam jesteś Gremlinie wyrocznią i jedyną prawdą...? nie wydaje mi się... nie pozjadałeś wszystkich rozmów... ale cóż... przecież skasowałeś i tniesz świętoszka...
Czyżby to ten post http://www.tibia.pl/thread.php?threa...9a5ce17&page=3 , a jeżeli nie to gdyby gremlin mial inne zdanie niż ty w poprzednich postach to ten też by usunoł.

A to czego nauczyła mnie kłutnia z Gremlinem:
-Musisz dobrze argumentować swoją wypowiedź(fotka/filmik itd. itp.)
-Musisz zdać sobie sprawe z tego, że jeżeli coś ci sie fartem udało wykonać a jest dość niebezpieczne to nie mów innym userom żeby też tak zrobili.
-A najważniejsze "W TIBI DWA RAZY NIE POWTURZY SIĘ TA SAMA SYTUACJA" (chodzi tu oto że jak raz zabijesz XXXXXX bez straty hp to to może być tylko fart)
~~~~blabalabl ide spać jutro dokończe~~~~
tyle że ja nie opowiadałem tam o niestworzonych rzeczach... o tym ze coś tam niesamowitego jakimś cudem zrobiłem... wręcz przeciwnie... namawiałem do rozsądku i roztropności... i do w miarę ostrożnego expienia... i co? i kasacja... zresztą mam na szczęście treść tego posta i wyślę Ci ją na PW zobaczymy czy powtórzysz to samo...

widzisz Gremlin... dochodzi do nieporozumienia, gdyż Twoją metodą jest to, że zamykasz usta... i teraz przykładowo user nie wie do czego namawiałem... bo Ty wiesz najlepiej!!!!
Dar!0 jest offline