Temat
:
dziwne zasady modków
Zobacz pojedynczy post
03-05-2004, 23:52
#
30
Dar!0
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
A wiecie co ja mysle?
Mysle ze wszystkie takie tematy trza kasowac...
no tak... nie pozwólmy wypowiadać się ludziom!!
Czemu?
Bo potem sie tylko sypia upomnienia, bluzganie na wszystko i wszystkich, szerzy sie chamstfo a nagle napisze jakis potrojny as...Eee tzn Rycerz, a jakis noobek uzna go za najwazniejszego, jego zdanie to prawo i sam zacznie bluzgac w kazdym temacie na modkow...
nie zelżyłem nikogo, nie zwyzywałem go... to nie mój styl... a że mówię o czymś prosto i szczerze i komuś się to nie podoba.. to sorry przykro mi bardzo będę płakał z tego powodu
chamski nie jestem... jestem wręcz uprzedzająco grzeczny... nie bluźnie... po prostu w sposób kulturalny wypowiadam swoje myśli...
a co do uznawania za prawo czyjegoś słowa... to nie wiem, ale dochodzi do tego że słowo moda jest święte...
Modki pracuja jak pracuja a wasze zale nic nie pomoga...
Userzy spamuja i spoiluja a modki nic nie zrobia...
I jak myslicie kto jest bardziej poszkodowany? Ja mysle ze sily sa mw wyrownane...
nic nie pomogą nasze żale... tyle że wiesz oni są tu dla nas... a nie odwrotnie... i powinni tak działać żeby tych żali nie było... uwierz mi to jest możliwe bez chaosu na forum... sprawdza się to na dużym warezowym forum gdzie jest dużo więcej aktywnych userów... i jakoś nie ma problemów..
siły są wyrównane? a masz taką opcję jak 'IP' 'ostrzeżenie' 'zmień/kasuj post' ?????? nie są wyrównane... modowie są górą... ale wiesz... z racji tego że są dla nas te szanse byłyby wyrównane... ale nie rozumieją tego i są górą...
E tam co bede slowa tracic, powiem jasno a krotko:
ZAMKNAC TEMAT
a ja tam powiem równie jasno i krótko : niech wreszcie coś Ci modkowie zrobią...
* pogrubionym dodałem swoje komentarze
Dar!0
Wyślij prywatną wiadomość do Dar!0
Znajdź posty użytkownika Dar!0