Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2005, 16:50   #84
Kiroy
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 25 08 2005

Król

Suv :
ziom nie obrazaj sie chlopakow troche ponioslo bo wiesz tyle pz campowalismy a etarz wygrana trzeba sie ancieszyc poki mozna hehe wiec uszy do gory nie denerwuj sie tylko graj dalej na obsidii a jak samwiesz nikt nie jest doskonaly hehe temacik niech sie nie konczy mil ozvcasami cos tutaj skrobnac a cosie dziejej na obsidi : erus przestal naarzie grac i reszta dare drix zaplacil gsa i bohy za wolnosc a erus sie odgraza ze jak zmieni net to powroci aby walczyc bo wszyscy go pinguja choc w sumie to by mogla powiedziec polowa graczy w polsce ze am algi itd noale coz niechwidzi jak to jest w polsce aaa millido juz mnie nie wyzywa na ventrilo chyba spokornial chlopak hehe a teraz narazie wszyscy zabrali sie za exp rowniez moj przyjaciel raxilon sie za to zabral i zyzce mu z calego serca aby odrobil straty do czolowki a ostatnio padl moj przyajciel szikaka pzrze pk pecha mial przyjaciel boakurat jak wracal z hunta ekipa go zlapala ludzi nie grajacych juz na tym servie rowniez ta mala sierotka Vixi wzialsie za exp ja ostatniobylem na necro z 5 h ale nic nie spadlo to by bylo na tyle o mnie o o moich ziomalach

Hail Next Generation !!
Hail and Kill !!
Kiroy jest offline