Temat: Pk !!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 30-09-2005, 18:41   #43
Bia!y
Użytkownik Forum

Bia!y's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)

Bia!y ma numer GG 2121947 Bia!y ma login Tlenu bialy-sky
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Ja *******e, ale s*******ine z was mam =]
Ok, zacznijmy od Acko (nie wytrzymuje).
Acko, hm czy mi sie zdaje czy chodzi o akcje z Morita De'Vrie? Otoz to, jezeli to o to chodzi to Morita byl wtedy w Unit, obecnie jest w freedom . Zauwazyliscie ze na movie Acko dostawal on z hmmow ? Otoz to, jakby unit ***al z sd acko by padl jak mucha wiec moim zdaniem acko to byl ktos z unit, mozna powiedziec naslany przez unitow poniewaz Morita byl jedynym polakiem w Unit, byl jedynie lubiany przez lvl.
@Qpall
Ladne waste sd, brak m walli, gdzie byla utani hur? Dlaczego nie blokowales tego Knighta? Dlaczego nie waliles sd z bp tylko rzucales na ziemie i pozniej sd? LOL, Nice pvp =]
@Eris-Tor
heh, co tam moj lizodupku? =] Dalej sellujesz runy garimo i lizesz dupe polowie Unitowi? Ladny z ciebie zbirek, sd na green? No przy sorcach tak jest rozumiem jakby bylo wiecej sorcow i sd bys ***al ale sam z knightem z ktorym nie zrobiles combo exori i sd Lol.
@Misiekmen
Knightci zazwyczaj sa noobami czyz nie prawda? Pvp Knightow jest gowniane poniewaz nie moga uzywac takich Run jak SD lub czegos mocniejszego, zreszta knightci zadko uzywaja run oprocz uhania wiec do pvp nie mam nic do zarzucenia, ale brak chestow, brak blokady, czysty atack i follow, w skrocie "Nie ma Mocnych" Panowie =].
@Raxxel
Co tu duzo mowic, hm, wiekszej cioty na takim lvlu nie znalem nigdy. Teraz jest nowy owner, ale ***ac to i tak jestes ciota dla mnie .
@Gildia Raven
Lol, jezeli jestescie takie cfaniaki to wystartujcie do Unitu a nie na forum tibia.pl piszecie cytuje "Potrzebujemy runki na wojne" lub inne w tym stylu posty. Napisz cos takiego na tibia com, zobaczymy czy Unit bedzie sie patyczkowal czy ci wy*******i sd w czolo i cie strapuja =]
Wasza gildia, co tu duzo mowic... Moim zdaniem jest najgorsza jaka znalem, wspomne tutaj o 3 noobciach, Saturas, templerr, raxxel to sa ziomki ...
NIE BIERZCIE Z NICH PRZYKLADU !!
Fajnie bylo jak bylo sie w Fearless nie, i jako pierwsi zaplaciliscie Unitowi zeby byc free nie?
Oh, czyzbym za duzo gadal? Wy***ane w was mam, Toshibo nowy owner tez nie leprzy =].
@Pk Squad
Wasze pk chary mi sie kojarza, i to bardzo dobrze
Chyba was za*******e za to ze mnie nie wzieliscie na akcje! :[
Nie pekajcie nie wydam was =]
Zawsze Lojalny Maurhex =]

Nic dodać nic ująć...

Ostatnio edytowany przez Bia!y - 30-09-2005 o 18:42.
Bia!y jest offline   Odpowiedz z Cytatem