Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2004, 09:56   #9
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Misiek-Coralgol
(...)musze zadać obrażenia lub potworek musi mi zadać obrażenia(...)
Nie, potworek nie musi Cię uderzać do krwi!
Lecz jeżeli ani ja ani potworek nie zada mi obrażen to zaczyna sie zapełniać nowy koszyk?! Więc dlaczego pisze że po 30 chmurkach dalsze uderzenia są nic nie warte?.
Nic nie warte, nie napełniają się nowe koszyki
To jest tylko moje przypuszczenie ale jeżeli tak jest to można tak zrobić - atakuja mnie potworki np. przez 2 godziny nie zadajac obrażeń ani ja im . Zapełniły np. 20 koszyków. Po dwóch godzinach treningu zadaje obrażenie i 20 koszyków idzie do basenu i wlewa sie?? a skill goes up ?
Nie
Albo taka sytaucja - trenuje potwory zapełniły 10 koszyków wylogowuje się , po godzinie włączam tibie to te 10 koszyków się zapamiętały i gdy zadam obrażenia to skill skoczy?
Nie możesz napełnić 10 koszyków, co jest konsekwenją poprzednich komentarzów. Natomiast nie wiem, czy pojedynczy koszyk jest pamiętany. Mi się wydaje to bez sensu, bo różnica 30 uderzeń w te czy wewte nie zrobi nikomu różnicy, a nie ma sensu bawienie się w zapamiętywanie takich informacji.

Plz nie wyzywajcie mnie od n00ba , chcesz cos napisac to wytlumacz mi to a nie ale z ciebie buraczany lolek itd. po prostu tego nie rozumiem
Spoko, przecież nikt Cię nie wyzywa
Ale i tak proszę takie pytania w odpowiednim temacie, a nie tutaj bałagan robić, plx