Nom, na Xanterze jest fajowo.
Około 7 miesiecy temu mneij wiecej w tym samym czasie zostali zbanowani

runk Turi'el-154 Elite Knight[sleep forever], Master Hellbike -112 Master Sorcerer, Ranger of Hell -129 Royal Paladin i w końcu nielubiany prawie przez wszystkich wiecznie pkujacy Xanters -130 Royal Paladin.
Nie długo po tym Mystic Turi'el niegdys 78 Elite knight zbiła sobie lvl po shackowaniu jej accountu i Ice Cold którego nie ma juz w pamieci CipSoftu i nie wyswietla go na Xanterze został zrookowany przez hackera.
Po tych w miare znaczacych zmianach na tym świecie zaczeło się panowanie Wenezuelczyków (Boget,Keledag,Yetza,Agilityz,Soul Badox, etc.).
Po wielu wojnach Wenezuescy gracze nadal trzymali wszystkich w reku. Jednak rozpoczecie szybkiego lvlowania przez osoby takie jak Sieur de Matz czy Buwem dało początek wojnie trwającej do dziś.Na serwerze czesto można zauważyć jak wieksze lvl-e sie "tłuką".
Trwająca walka toczy sie teraz miedzy gildiami Sinisters (Wenezuela) vs. Extinction (Brazylia).
Ja jestem oczywiście za Brazylijczykami, poniewaz rządy Wenezueli mnie juz denerwuja, a poza tym wystarczy porównać ilośc i lvl-e osób z obu gildii i sami sie przekonacie.