Skoro już taki temat jest to ja opowiem jak poznałem swoich dwóch najlepszych kumpli w Tibi.
A wiec było tak ja wtedy miałem cos koło 20 lvl swoim druidem robiłem przed depo IHY dal swojego knajta(HAK

) i w czasie robienia tych runek zagadał do mnie pewien gostek i spytał się po angielsku czy sprzedaje ihy on miał wtedy cos 30lvl(MS) ja odpowiedziałem yes i on się zapytał czy jestem Polakiem ja tak i on czy bym mu nie zrobił 20 bp ih ja się zgodziłem i tak zaczęliśmy ze sobą gadać dodałem go do vipa on mnie też i tak się zaczęło.
Jak już zrobiłem mu te ihy to nadszedł czas na wymianę on mi miał za te ihy dać C arma i resztę kasy ale jak zapewne wiecie 20 bp runek nie da się dać na trade i to był pierwszy sprawdzian naszej przyjaźni czy on mnie nie okradnie ja dałem pierwszy 20 bp ih a on bez wahania dal mi bag a w bagu jak się umówiliśmy C arm i reszta kasy. On teraz gra na innej postaci ale też na Securze42lvl(ED) i jesteśmy nadal kumplami i jest zaje.....e on ma tyle lat co ja więc nie ma problemu z tematami do rozmowy

.
Potem poznałem jego brata on wtedy maił coś 45lvl(EK) wtedy i z nim tez się zakumplowałem on ma teraz 67lvl(EK) i świetnie się dogadujemy chodź on ma 19 lat a ja 14 i on nie jest jak większość z wyższych lvl ze czuje się lepszy od innych jak cos nie wiem to on zawsze mi podpowie i doradzi. Trochę się rozpisałem ale to już koniec sory że nie ma przecinków ale jestem cienki z interpunkcji .