-----------------------------------------------------------------
Mam nadzieję, że ten cały temat w jakiś sposób sprowokuje do myślenia i jakoś to wszystko zmieni się ku lepszemu rozwojowi forum a nie ku ciągłym kłótniom między Userami i Moderatorami & Administratorami.
-----------------------------------------------------------------
oczywiscie tez mam taka nadzieje. Powracajac do tematu ktory chyba za duzo namieszal:
1.Oxygene ty moj wyksztalcony super polonisto...zeby nie ujac tego bardziej dosadnie, jestes po prostu smieszny a czytanie twoich postow skonczylo sie w moim przypadku zwijaniem na podlodze ze smiechu. -->chodzi o super intelekt i glupote innych<--
2.niektorzy chyba zapominaja o watku glownym tematu i obrazaja innych.
3.mimo ze moj temat poruszyl zbyt czule miejsca, wyszly na jaw prawdy ktore gdzies, ktos, tam kiedys czul do moderatorow. byly przypadki wspolczucia i zdenerwowania. a wiec przypominam ze tematu nie zalozylem ku radosnej mojej fantazji nabijania sie z innych tylko chcialem zeby w koncu ktos pomyslal o sprawiedliwosci nie zaslanial sie glupimi argumentami, popierajac swoja racje. a gdzie cywilna odwaga? tak trudno przyznac sie do bledu?
4.dalsza dyskusja nie ma chyba sensu, poniewaz argumenty powtarzaja sie i nasilaja wciaz te same mysli.
MIMO WSZYSTKO POZDRAWIAM WSZYSTKICH MODERATOROW KTORZY TEZ MAJA CIEZKIE ZYCIE, A NAJWIEKSZE UZNANIA DLA INTELEKTU PANA OXYGENA

KTORY NAWET NIE WIE JAKI MA NICK...
PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU.