Zobacz pojedynczy post
stary 04-05-2004, 15:56   #36
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

@Matheous
Kolejna osoba ktora nie przeczyta do konca mojego posta przed nacisnieciem przycisku "Odpowiedz" dostanie takie upomnienie ze sie nie pozbiera
Przeciez pisze w nastepnym punkcie ze dopisywanie sie sensownie jest jak najbardziej mile widziane (nic nie pisze o dlugosci tam).
Cytuj:
'Jaki dostales max damage?' to jak tu sie rozpisywac? Wpisujesz '50 od czegostam' i koniec posta, a nie trzeba snuc od razu rozwazan egzystencjonalnych
Jesli pytam sie o max damage to interesuja mnie:
- lvl
- skille/magic lvl
- bron/runa
- potwor
Pisanie a ja walnelem trola za 50 jest postowaniem (zaraz sie zajme tematem najwieksze uderzenia )

re: Dar!0
1. Twoj post byl w stylu "TibiaGG mozna sciagnac tutaj LINK" - jak dla mnie to JEST podanie linku do nielegalnego programu.
2. Ludzie nas nienawidza coraz bardziej, dlatego 3 miesiace temu mielismy 40k odslon, a teraz mamy 40k ludzi odwiedzajacych nas co dziennie.
3. (drugi post) twoj post w poradniku zostal skasowany poniewaz powtarzales to co powiedzialy 2 poprzednie osoby w tym temacie (wyzywaliscie cala trojka osobe ktora stworzyla ten poradnik).
4. Bana jak narazie nie ma podstaw zebys dostal.
5. Upomnienie dostales za ROZPOWSZECHNIANIE LINKOW DO NIELEGALNYCH PROGRAMOW a nie za spam.

Cytuj:
PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU.
Jeszcze do tego nie doszlo, ale niedlugo chyba wniose o poprawke regulaminu na ten temat. Jesli moderatorzy uwarzaja ze temat zasluguje na zamkniecie to zamkna go, jesli jest inaczej to nic wasze prozby nie pomoga (wyjatek stanowa dzialy handel i czasami zdjecia).