Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2005, 20:16   #1312
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Smutny ludzie pomozcie

mialem zrobic nowy temat ale postanowilem nie denerwowac modków wiec pisze tutaj.
otoz moj problem jest taki:
gram drutem. mieszkam w ab'dendriel. moje skille: 20/23. itemy mam na tyle dobre ze z rotami i dwarfami nie mam zadnego problemu. z minosami tez pewnie byloby latwo. tylko ze nie wiem gdzie expic. na trole juz nie chodze bo mam 22 lvl i jak je zabijam to nie regeneruja mi sie soul pointy. moglbym chodzic na gobliny ale jednak te 25 xp to strasznie malo. tym bardziej ze spokojnie moge chodzic na monstery ktore daja 40-50 XP. tylko ze gdzie ja mam do jasnej cholery nawalac te mostra? kopalnie kolo kazo bylyby dobrym miejscem ale wbic sie do nich do prawdziwy cud! tam ciagle jest mase ludzi, a jak juz sie tam dostane to zara wpadna 2 n00by z marinesu spolecznego i wybija wszystkie potworki
wiec powiedzcie mi gdzie mam isc? podobno w venore jest jakies miejsce z duza iloscia rotow, na fibuli podobnie, na foldzie tez jest nienajgorzej. tylko czy nie ma nic ciekawego blizej ab? bo niechcialbym sie niepotrzebnie 'przeprowadzac'. poza tym to czy w tych miejsciach nie bedzie podobnie tak jak w kopalniach kolo kazo? czy nie bede musial ciagle zwiewac od pk? bo np. na niektorych serverach folda jest ich ulubionym miejscem.
co gorsze nie mam PACCana
w skrocie - szukam expowiska:
-malo ludzi
-jak najmniej pk
-rozlegly teren
-szybki resp.

czy to w ogole mozliwe zeby znalezc takie miejsce?

ps. gram na iridi.

@down: wieeeeeelkie dzieki! dokladnie takiej odpowiedzi bylo mi trzeba wiec zabieram stuff i przeprowadzam sie do THAIS!!!
>--------------------------------------------------------------<
no i przenioslem sie do thais. po czym wybralem sie na fibule. no i wszystko bylo by dobrze... gdyby nie te gsy za mocne sa jak dla mnie 2 strzaly i 1/3 hp w plecy, a skubance szybke sa i czasami ciezko nie oberwac. moj maly wypad skonczyl sie na tym ze zabilem 3 gsy (no i oczywiscie duzo rotow), 2 razy sie uhnalem i zuzylem 1/3 bp of hmm. to juz bardziej mi sie oplaca chodzic na te gobliny. qrde!!! mission faild! jedyne wyjscie to chyba folda... ludzie jesli macie jakis inny pomysl to blagam! pomozcie! w ogole malo ludzi chyba czyta ten temat. moze zaloze nowy, ale wtedy mod bedzie zly

Ostatnio edytowany przez ogorek - 02-10-2005 o 01:20.
ogorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem