Moze mi powiecie ze im placicie? To chyba najgorsze co mozna robic.
1.O Stringach i reszcie top fraggerow wszyscy wiedza
2.Isaris pewnie za macro dostal. Jeszcze jeden ban i game over xD
3.Liam moze kiedys poleci w co watpie bo filmik to nie dowod... :S - Aha jak ogladacie filmiki Liama to sie nie podniecajcie ze on ma dobre pvp bo on z botem lata. Kolega mi zwrocil uwage na to ze Liam ani razu nie missnal uhem a mial time ringa, bohy i utani gran hur. Ale on dobry no nie? xD
4. PVP to nie tylko strzelania z runek - ja bym to okreslil jako "przewidywanie ruchu przeciwnika"
5.RoM tez sie boi Murders Inc. bo jak Catsoomoto padl to sobie zrobil permanently i chyba chcial poczekac az wojna minie bo wiecej razy nie chcial pasc - jednak zmienil zdanie i zdecydowal ze straty nadrobi power abusingiem.
6.Elysia nawet z Toba w gildii bylem - w Darkbladach -.-. Szkoda ze Ciebie RoM spotkal :/
7.Up! Co masz na mysli ze im duzo kasy idzie? Gdyby takie n@@by jak Martini Van'Castelian nie placili im tylko czekali az wojna sie skonczy to by Zorros wygrali , bo wszyscy poplacili i RoM nawet jak padal to mial w holere szmalu.
8. Kiedys Paco napisal na forum "Co jest zlego w ubijaniu ludzi w grze RPG?" Jak padna jego koledzy to ktos da mu odpowiedz. Wiem ze szkoda zostawic postac ale nie masz wyboru. Najlepiej poczekaj az skonczy sie wojna zobacz kto wygral i albo opusc albo zostan - tylko nie plac! Bo bez sensu jest czekanie az RoM da loga i wtedy ja biegne na expa z otwartym VIP listem - to sie nie trzyma kupy.
//Noob
16:17 James Dark: why u pz camp?
16:17 James Dark: we rape them
...
16:19 Yoshju: james trapped
16:19 Yoshju: died
|