Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2005, 23:00   #73
Mashter
Użytkownik Forum

Mashter's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzesław
Pozwolicie, że się wtrące, ale Mashter, "Jak cie widzą, tak cię piszą", więc nie myśl, że na podstawie filmiku, w którym się zachowujesz jak debil, ludzie będą mówic jaki jesteś super i wogóle.
Nie pomyślałeś, że można coś robić prowokująco? Specjalnie niezgodnie z rzeczywistością? Czy jak widzisz rekonstrukcje zdarzeń w TV z jakieś kradzieży/morderstwa itd. to też uważasz aktora za zbrodniarza? Rozumiem, że tak można myśleć, ale jak się łapiemy za słówka, kto kogo obraził... to ja nikogo nie obraziłem, a ja się czuje obrażony... Nie mam do nikogo żalu tak na prawde, bo ten film miał budzić uczucia mieszane... ale proszę wszystkich, zanim zaczniecie nas bluzgać, zrozumcie, że my tacy NIE jesteśmy na codzień, jest to PROWOKACJA, wszystko jest reżyserowane... więc nie miejcie nas za debili tylko dlatego, że chcieliśmy drwiąco przedstawić szarą rzeczywistość, jakby to miał być autentk, jak przypominający mi się film, o którym było głośno jakiś czas temu (o słynnym angliście) to nie byłoby muzyki dopasowanej do każdego uderzenia/kroku itd. tylko "kur***, je***, spier***" itd. prawda? My i tak będziemy dalej tworzyć tego typu filmy, jak we wszystkim, są ludzie, którym się coś podoba i dla nich się tworzy i są też przeciwnicy... i obie strony mają prawo własnego zdania i mają prawo zgodzić się lub nie z "dziełem"... Cokolwiek nie zrobisz zawsze się znajdzie ktoś komu się to nie spodoba i będzie to krytykował i zawsze się znajdzie ktoś komu się to spodoba... Tak jak jednym się podoba Tibia do tego stopnia, że traktują ją jak drugie życie, a dla innych jest to bubel... i cóż oboje mają racje... tak już jest na tym świecie
Mashter jest offline   Odpowiedz z Cytatem