Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2005, 23:02   #75
Shein Silvershadow
Użytkownik Forum

Shein Silvershadow's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
Domyślny

Cytuj:
Zmieszcze wszystko w trzech literach.
Dno.
Argumenty?
- Nieciekawe
- Słaba jakość obrazu
- Prymitywne poczucie humoru (O ile jest w tym z czego się śmiać)
A tak pozatym, niestety smutny, ale prawdziwy obraz, bez wyolbrzymień.
Może i prawdziwy, ale na szczęście nie dzieje się tak wszędzie.

Cytuj:
czujesz się bardziej dorosły od rodziców i nauczycieli? Skoro uważasz naczycieli za autorytet to czemu nawet autorytety uważają to za zabawne? "Świat się kończy..."
Czy to tylko przypadek, bo i w moim wypadku tak jest(niestety), że nauczyciele techniki są przygłupami?

Cytuj:
wszyscy ludzie NA POZIOMIE zrozumieli wydźwięk tego filmiku...
Tak, doskonale zrozumiałem wydźwięk tego filmu, ale ten wydźwięk przez każdego może być inaczej interpretowany, prawda?

Cytuj:
to, że chcemy sie ponaśmiewać właśnie z takiego zachowania to nie znaczy, że tacy jesteśmy na codzien i to popieramy...
W tym filmie nie było NIC, co by mogło przejawiać oznaki naśmiewania się z czegoś, to było po prostu żałosne.

(Edyta mówi, że jak pisałem tego posta, dwóch powyższych nie było, więc możecie go sobie przenieść o dwie pozycje w górę)

(Przyszła druga Edyta i powiedziała, że:
Cytuj:
Ludzie - troszeczke loozu. Przeciez to nie jest film z nakladem milionow dolarow. To ma bawic, pobudzac do refleksji ewentualnie. A moze nawet kogos pobudzilo? Zobaczyl siebie po zajaraniu trawy? I dlatego to tak niektorych moze boli?
To nie bylo dla mnie ani zabawne, ani pobudzające do reflekcji, to było po prostu zmarnowanych pieć minut mojego życia na ściągnięcie i obejrzenie żenującego "filmu".)

Ostatnio edytowany przez Shein Silvershadow - 01-10-2005 o 23:06.
Shein Silvershadow jest offline   Odpowiedz z Cytatem