Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2005, 00:23   #21
*Ryspeht*
Użytkownik Forum

*Ryspeht*'s Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta

Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Mani
Nie czarujmy się... Jaką rolę mają polacy na selenie?
Odp.: "Żadną. jeśli masz wysoki lvl to się komuś przydasz, reszta będzie tępiona na wieki!"
Jaką pozycje mają Polacy na selenie?
Odp.: "Najgorszą. Zabijają się nawzajem, plują na siebie, chociaż jest ich duzo to leża na dnie całego społeczeństwa.Nie są opozycją a chociaż była szansa żeby ją byli.Jest to naród traktowany jak naród meneli i biedaków.Duża część z nich ma duzo w mordie, mało w umiejętośćiach.Brak znajomość języków, zero ambicji, brak zrozumienie samych siebie i zła organizacja.Dno."
Czy mamy mieć szansę żeby kiedyś być lepsi?
Odp.:"Jedyną dobrą wiadomośćią jest to że mamy.Ale popatrz!Za to co tu piszę za chwilę jakiś po*** mnie zabije.Nikt nie poslucha bo każdy uważą że ma swiętą rację.Popatrz co się tu k...wa dzieje?! Mojego najlepszego kolegę zabija polak.Jakiś koleś mówi pod dp do mnie że jest k...urwa nie tyklany i że jest misztrzem chociaż jego pvp jest na poziomie ślepego boksera.Setki Polaków którz cwaniakują do Polaków!"

Oni se z nas robią, jaja a wy k...a się op....alacie.Co wy k...a robice?
RATUNKU, PO CO WAM WOJNA, WY....DALAC Z TYCH GILDI! O CO SIE BIJESZ!TO NIE JEST NASZ WOJNA! A ALFIS TO NAJWIEKSZY NOOB NA SERVIE!A RESZTA TP TO JACYS KOLESIE KTORZY NIE UMIA SAM ZROBIC GILDI I WYGRAC WOJNE TYLKO SA Z TAKIMI NOOBKAMI!
A TERAZ K...A ZABIJ MNIE ZA TO! NO JUŻ K...A!

Hail Pokój!
Hail Polska!
Hail Polacy!

P.S.
I proszę o jedno, nie podlizujcie się do lepszych!

Amen.
Niestety masz rację...
*Ryspeht* jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.