A ja chciałbym sie pochwalić moimi osiągnięciami na rooku i na mainie... na rookgardzie pod drzwewm (jakas sosna chyba ;]) na prawo od swiatyni w rogu pod murem znalazlem backpacka a w nim back pack i zapelniony cala kasa (w sumie 1.9k) a w drugim BP byly life fluidy (;D no ale sie ucieszylem) no i chyba facet sie wqrzył jak znalazł a raczej NIE znalazł jego zdobyczy

A na mainie to raz bylem chamem (no coz ;D) bylem na DLu kolo venore i koles zabijal DLa i zabil to ja mu draga wyrzucilem za okno i potargalem go i wkoncu do jakiegos baga wrzucilem to koles se poszedl a w dragu byl F axe DSM i 4 dragon hammy ;D no ale to bylo troche nie uczciwe ale zupelnie uczciwe to bylojak ktos w fortecy orkow (czy tam zamek huj wie jak on tam ma kolo AB na lewo

) to w wiezy smoka martwy smok byl a wsrodku looty nietkniete i byly tam 2 dragon hammy broadsword seprent sword i 6 burst arrowów

no i genberalnie to wszystko

aa no i na rooku pamietam jak na szkieletach jakis gosc byl i go zabily szkielety na moich oczach a wsrodku luk i wedka i pare strzal
Chciałem dodać jeszcze iż na rooku (może niewiarygodne ale prawdziwe a nikt nie musi mi wierzyć) to jakiś noob pewnie zabl trolla w jaskiniach na polnoc od miasta a wsrodku looty nie tkniete i silver amulet a to juz cos na rooku