Dobra no to uzupełniając:
Trening: to sposób rozgrywki w którym możesz trenować różne sztuczki z ludźmi i nigdy na takiej rozgrywce nie dostaniesz i nie stracisz expa [nawet jak kogoś zabijesz albo spadniesz w przepaść]
Berseker : sposób rozgrywki dostępny dopiero na expert channelu. Co jakiś czas jedna z osób staje się bersekerem ma wtedy mocniejszy atak z broni + 50% HP za każdą zabitą osobę. Jednak co chwile traci 5% HP. Jak zabijesz takiego zerka to sam nim się stajesz.
Żeby się szybko ruszać nie trzeba tak jak napisałaś 22 razy kliknąć przycisk odpowiadający za ruch w daną stronę tylko 2 kliknięcia to 1 taki ruch.
Żeby naładować broń typu sword i kadashi nie trzeba mieć akurat sworda kadashi też działa tak samo :> a poza tym nie tylko swordem można odbijać pociski, tutaj też można zastąpić sworda kadashim [dla niewtajemniczonych to są takie dwa mniejsze, szybsze i lżejsze swordy, które postać trzyma w dwóch łapach

]
I co do tego triku co był poruszony w poście powyżej opis jak go zrobić:
przyciski 1 i 2 na klawiaturze nad literami odpowiadają także za zmianę broni. Przykładowo jako pierwszą broń wsadzamy jakiegoś sworda lub kadashi a w drugą shotguna. Włączamy 1 podskakujemy w skoku zmieniamy na 2 i strzelamy i tak w kułko. Technika bardzo dobra sam jej używam, można nią załatwić cały team noobków samemu.
No i już nie chce mi się opisywać ale na większości map można się dobrze schować i z tamtą atakować np. w Mansion [czy jakoś tak] można wejść na żyrandol =] w sali głównej i wtedy zabijać.
Ktoś chętny na solówe?
Name: mychacz
Guild: killer_fox /Clan Administrator - dla tego że jestem w levelu i nie tylko dużo lepszy od założyciela -_-/ [szukam typów do mojej gildii]
Serwer: przeważnie 6
Level: 34 i 15%
Pozdro dla Gunz maniaków