Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2005, 21:27   #44
Reflex
Użytkownik Forum

Reflex's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2004

Reflex ma numer GG 1818963
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Hmmm ale z was nooby nie graja na servie ale sie udzielaja...

Po 1 kiedys to szwedzi rzadzili server i wiekszosc graczy bylo pod ich wladza najwieksze lvle na azurze teraz. Popatrzcie jak stowrzyli SF pierwsza gildie ktora postawila sie szwedom. Wtedy oni walczyli na otwartych terenach jak Edron wiele filmow bylo z tego.

Po 2.
Szwedzi teraz gdyby sie nie bali wyszli by jak wtedy w AB i walczyli a ze SF Wanted I DOF ma przewage to jedynie ich zasluga (MK) ze tylku jest od nas bo nie wiem czy wiecie ale to oni zabijali ludzi za free. Fakt teraz duzo jest przypadkow ze Polak zabija Polaka i co poradzisz? Nie masz kumpli to tak jest a z reszta nie wiem nigdy nie bylem ofiarą hlvla polaka tylko raz zabił mnie Hawek za co?
Nie wiem za co. Bylem w gildi w ktorej byl dobry kumpel Hawka (Polakiem był)
I co? Raz poplynolem do Carlin zeby dokonczyc postmana i patrze hawek ze skullem i mnie leje a ze mialem potezne lagi (dlatego tez robilem postmana tak bym expil) dopadl mnie i nie zajelo mu to duzo czasu bo bylem praktycznie bezradny. I co to jest wlasnie cale dzialanie szwedow. Jestem w SF bo kiedys szwedzi wybijali mi najlepszych kumpli wtedy kiedy nie bylo jeszcze wojny na Azurze.

A co do ludzi z tego samego miasta...
Gdyby bylo tak latwo to juz w pierwszych minutach walki byla by massa naszych ludzi , a jakos do konca walki utrzymywal sie wynik ujemny z naszej strony wiec nie gadaj skoro nie znasz sie na rzeczy. Najlatwiej komentowac a znajac zycie nie wiesz co to prawdziwa wojna ( Ja nie walczylem bo od tego czasu kiedy jestem w SF byly 2 moze 3 potyczki (Jak zwykle szwedzi masslog i trap) i nie zalapalem sie tylko na ta ostatnia (3) ktora byla ta ostatnia. Nikt niemogl nic zrobic bo szwedzi byli tacy ze nie wyszli i schowali sie tak ze nie mozna bylo w nich strzelac i gdzie tu jest ODWAGA?

@Zeus
Bylbys po mojej stronie bo sam sluzyles w SF/Wanted dosc dlugi czas wiec nie rozumiem skad ta nagla zmiana jak poklociles sie z Drazem i wywalili Cie z Wanted i mowiles ze pojdziesz do MK a co sie pozniej okazalo z tego co mowil mi Abol w nocy zostales przez nich trapniety i po co Ci to bylo?

***Ostatnio jakos 2 tygodnie temu polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy***

Wiesz szwedzi tak panicznie boja sie wychodzic z PZ co jeszcze robic PZlocka wiec prawdopodobnie byla to pulapka z reszta skad mozesz wiedziec?
Moze wtedy szwedzi czekali az ktos zaatakuje Exminda i daliby massloga a ze Polacy nie zaatakowali to dali sobie spokoj.
Stfu , czlowieku co ty mozesz wiedziec ? o.O
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś...

Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna
Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; >
Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc.

Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = /

///Myst ; >

^^
Reflex jest offline   Odpowiedz z Cytatem