Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2005, 22:33   #127
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MassiveHbg
1 Zostałem kiedyś zatrzymany przez policje, fakt mieli powody żeby nas zatrzymać. Wracałem z kumpalmi z takiej tam imprezy a że jeden z nas był troche na jupie zrobił jakiemuś typowi dziesiątke (kumaci wiedzą co to dziesiątka a ci co nie to już niech lepiej nie wiedzą). a że ten koles szedł z jakimis panienkami to te zaraz po zdarzeniu zadzwniły po niebisekich, na a że była godzina koło 3 nad ranem panowie policjanci sie bardzo nudzili i wysłali za nami konwuj (tj.3 kabaryny i samochody osobowe policujne oczywiscie i z tego co pamiętam jeden po cywilu jechał). jakieś 20 min po zdarzeniu siedzieliśmy już w kabarynie no i szybciej niż można się zoriętować komisariat tam będą transportować. i Jescze wtedy nie miałem do nic zadnych pretesji ale jak już siedzieliśmy na dołku to oczywiście W******L za to że od społeczeństwa inni mimo iż żaden z nas nie stawiła oporu ani nie atakował zadnego BURKA on ale oni jak na p******ą to im dumy przybędzie. No i po wstępnym przesłuchaniu zanotowaniu danych sprawdzeniu mojego stanu aktualnego czyli ilość % dostaliśmy jescze od każdego po 3 zagle i ze 2 razy pałą przez plecy i odtransportowali nas do domu mimo iz nie wyraziłem na to zgody ponieważ mialem wtedy 17 lat i w świetle prawa odpowiadam jakos osoba pełnoletnia.
I po tym sie obudziles tak?

Cytuj:
c)Ja mając 17 lat mam prawo odmówić odtransportowania do domu i oni mają to uszanować natomist oni siłą zapakowali mnie do kabaryny i na sygnale odwiezli do domu za co H** i w D***.
Nie, nie masz prwa odmowy do odtransportowania cie do domu. POzatym - skoro cie pobili: czemu nie bylo obdukcji? Pozatym, gdyby byli tak okrutni jak mowicie zatrzymali by was na 48h (o tak - jest takie prawo;]).

Idz spac mitomanie;]

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem