Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raxilon
Sol pajacu jestes noobkiem
|
nie obrażaj mnie jestem dziewczyna

a ty swoimi wyzwiskami pokazujesz jak wielka jest twoja inteligencja
Cytuj:
i nie wiesz ze erus mial 5 ownerow
|
Wiem bo sama zginelam z reki jednego z nich. Ale wiem ktory zostal i ktory gral. jakos nie nazekam na niego bo jest mila osoba. przeprosil mnie za to wytlumaczyl i podarowal pare drobiazgow. i dla mnie jest to kulturalny czlowiek, nie kazdy by tak zrobil.
Cytuj:
i potem kilku odeszlo ...
|
maja problem. nie moja wina, ze rezygnuja z tak blachego powodu.
Cytuj:
i ja i kiroy jestesmy w NG bhuehueuh ... a walka z PA skutkuje no bo zrobi PA padnie za to i nie bedzie robic tego a jak 2 raz zrobi to jeszcze raz padnie i tak do skutku...
|
mam rozumiec ze pare osob z waszej gildii tez powinniescie zabic??? przeczytaj sobie posta ryby. zwiewal caly wieczor przed twoimi "ziomkami" bo go gonili poniewaz zrobil straszna rzecz NIC
Cytuj:
Ja tez bylem protected by Lord Erus i co zabil mnie za nic... dziwne ? Moj kumpel jak powstal server szybko expil i erus go za to shuncil kilka razy placil i az przestal grac... moj ziom nazywal sie Lukno~ jest jeszcze masa ludzi ktora przestala grac przez erusa...
|
Jak już mówiłam ja o zabiciu mnie i przezz ktorego ownera tak samo ty pisales ze mial 5. ja wiem 2. byla to zla strona erusa i dobra strona erusa. Ta zla odeszla i nie wroci. Dobra zostala. kazdy czlowiek jest inny i inaczej postepuje. A walki z PA nigdy sie nie wygra bo zawsze bedzie. Musilibyscie sobie powaznie z ludzmi z waszej gildii pogadac aby nie "cwaniaczyli" bo maja hi lvl.
Bawicie sie w wojne i zabieracie dobra zabawe. nie to jest watkiem tibi. zabijac inne postacie.
I po waszych "inteligentnych" wypowiedziach nie ufam wam. i nie wierze w wasze slowa. mam chyba do tego prawo?? czy moze za to ze mam wlasne zdanie i inne niz wasze to mnie bedziecie sciagac bo nie bylam z wami "w tych trudnych czasach"???