Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 00:05   #14
Angelus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moongroow
Jak wiemy często w tibii spotykamy tzw. "Noobow" ... Jak sie pozbyć nooba ktory włazi nam w tyłek... niektórzy powiedzą to proste .. poprostu go ignorowac ... I tu zaczyna sie problem bo Noob zadaje po 1000 pytań w stylu : "Mash Fud ??" lub "Bedziesh mojiim protektorem żebym mógł straszyć innych" . I w tym momencie pęka nam żyłka łącząca mózg z pięścią (w przypadku tibii to z myszką .. to znaczy ręką na myszce) i niestety nabijamy sobie skulla zabijając takowego klienta ... Zabiliśmy go ... szcześliwi że uwolniliśmy sie z jego sideł idziemy sobie drogą aż tu ba, wyraznie podniecony wraca i serwuje tekst "Łał niezłego hita walnołeś .. nie martw siem nie gniewam sie na Ciebie" Jak reaguje 80 % z nas .. tak samo jak poprzednio nabijając 2 deda naszemu kochanemu "przyjacielowi" ... wtedy myślimy że noob sie poddał ale nieeeee !! to nie w jego stylu ... on wraca i zaczyna nas wyzywac ,lub co gorsza przepraszac i proponowac przyjaźń .... I co wtedy robimy ?? Nabijamy Red Skulla czy coś innego ?
Hmm , powiem tak zabijając takiego klienta i ryzykując red skulla sam stałbyś się noobem.
Najważniejsze to trzymać nerwy na wodzy.
Jeśli już naprawdę chcesz go uszkodzić zaproponuj wspólny trening ... hehe
Albo poproś go o przetestowanie Twojej zbrojki.
Ktoś napisał o wspólnym polowanku i wtedy potwory robią czarną robotę za nas.
Długo nie wiedziałem kim jest prawdziwy noob , definicje znałem , ale to teoria.
Różne rzeczy słyszałem o noobach , wiele przeczytałem na tym forum.
Aż któregoś razu spotkałem kolesia który był mistrzem noobów , wzorcowy model.
Hehe, co ten koleś wyprawiał i co mówił to ludzkie pojecie przechodziło.
Jego ulubione powiedzonko to : cho na questa. Potrafił je powtarzać po kilkadziesiąt razy ,
więc możecie się łatwo domysleć co czułem. ))

Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą.
Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą.

Ostatnio edytowany przez Angelus - 03-10-2005 o 00:10.
Angelus jest offline   Odpowiedz z Cytatem