Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a wiec moja droga kolezanko .... czy bralas w czym cokolwiek udzial ?? walczylas bylas w jakiejs dobrej gildii ?? rozmawialas z kims w tej sprawie z osob zainteresowanych osob ?? a wiec moja droga kolezanko z calym szacunkiem ze ejstes kobieta chcialem ci tylko powiedziec widzisz mowisz o erusie ze normalnie sie zemscil na nas a jak my piszemy o zemscie to nasz potepaisz ... ?? wiec zemsta jest zla czy normalna czy jak ?? naprawde skoro jestes kobieta to nie ebde cie obrazal anisie an tobie mscil za nic ale chyba jestes troche stronnicza i dziwie sie ze jestes z rodziny the Wolf i bronisz Erusa ... powodzenia na obsidii milego wieczorku powodzenia !! 
|
Kiroy nikt nie stara sie tu Ciebie potepiac ani nikogo innego. Ja rowniez jestem z rodziny the Wolf, tez to Cie dziwi o.0?? Nikt nie broni Erusa, ale tez nie uwazamy, ze ma racje NG. Wlasnie wczoraj po tym jak udalo mi sie uciec od Kleytona zginal Fosils z Aurory oczywiscie z jego reki i kilku innych (pewnie za to ze mial za wysoki skil w discie itp.)
Milego wieczoru i postarajcie sie nas zrozumiec