Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a wiec moja droga kolezanko .... czy bralas w czym cokolwiek udzial ?? walczylas bylas w jakiejs dobrej gildii ?? rozmawialas z kims w tej sprawie z osob zainteresowanych osob ?? a wiec moja droga kolezanko z calym szacunkiem ze ejstes kobieta chcialem ci tylko powiedziec widzisz mowisz o erusie ze normalnie sie zemscil na nas a jak my piszemy o zemscie to nasz potepaisz ... ?? wiec zemsta jest zla czy normalna czy jak ?? naprawde skoro jestes kobieta to nie ebde cie obrazal anisie an tobie mscil za nic ale chyba jestes troche stronnicza i dziwie sie ze jestes z rodziny the Wolf i bronisz Erusa ... powodzenia na obsidii milego wieczorku powodzenia !! 
|
Bronie z prostego powodu.
wypowiadacie sie tutaj i tutaj piszecie jaki jest wasz punkt widzenia. przeczytalam wszystko. Wiec wasze zdanie znam. Wiem takze jakie jest zdanie erusa, bo od niego tez uslyszalam co ma do powiedzenia na ten temat. I to mi wystarczy.
Zastanówcie się, jak mam być z Wami, po waszej stronie w momencie gdzie co pare postów czytam, że gdy to się wszytko skończy, ludzie którzy nie byli po waszej stronie pożałują. Czy to ma sens??? I czy to jest sprawiedliwe?? Kazdy człowiek ma prawo do swojego zdania. I może stać po stronie, którą wybierze. Może być ona zła lub dobra. Ja stoje po tej, którą uważam za dobrą, a wy złą.
Stwierdziłam, że Erus się mśił bo taka prawda. Gdy twojego kolegę jakiś bardzi niemiły osobnik zabije , to ty mu pomożesz. Tak samo zrobił on. Tylko, że w tym momencie wy zrobliście z tego wojne, uważając to za woję z PA. Twierdzicie, że odkąd erus i ekpa jego nie jest w NG, nie ma tam PA. Nie prawda. Ryba jest na to dobrym przykładem. I to nie jedyny. Myśle, że wiecej osób mogło by się wypowiedzieć, ale tego nie zrobią. Zasteaszacie ich i nie chcą się wypowiadać.
To że jestem kobietą, nie oznacza, że masz mnie traktować jakoś specjalnie. Obrażasz innych nie wiedząc czy to dziewczyna czy facet. Nie na tym rzecz polega. Ja po prostu sprostowałam "kolege". Checie - możecie się mścić bo nie jestem po waszej stronie. Ale właśnie dzieki taki zdaniom, po waszej stronie nie będe. Nie będe też dlatego, że NG nie pokazuje jak narazie, że jest sprawiedliwą duża gildią, która rządzi na serwerze.
A to że jestem z tak wspaniałej rodziny jak The Wolf nie oznacza, że mam mieć zdanie takie jak oni. Ja mam swój rozumi potrafie myśleć za siebie. Dlatego mam swoje zdanie.
Erus był, jest i mam nadziję, że bedzie moim protektorem i chlopakiem w tibi (nadal mnie to smieszy). Ale dlatego, że jest nim, nie zmieni rodziny i gildii. Jak Lolik napisał, znamy się większości z RL, graliśmy razem na shivierze i nie zmieniła bym tych znajomych na zadnych innych.
Zastanówcie się, walczycie, planujecie. Czy wam nie wystarczy, że już pare razy go zabiliście??? Czy to ma sens dalej ciągnąć. Wy się nie pokazujecie z dobrej storny zabijając ile się tylko da i kiedy tylko się pokaże na serverze.
Jestem dziewczyną, która nie rozumie i nie bedzie rozumiała wojny. I zawsze będę jej przeciwna. I żebyście mnie źle nie zrozumieli. Jeśli moja kochana gildia pomoże wam w kontynuacji w wojnie, ja zrezygnuje z gildii do czasu aż ona się nie skończy. A powód jej prosty- NIE LUBIE I NIGDY NIE BĘDĘ LUBIĆ WOJEN.
Życze miłej nocy i do jutra. Bo myślę, że na tym się nie skończy ta bardzo zaciekła rozmowa.
P.S. Kiroy to chyba z waszej strony pierszy miły, nieobrażający post. Oby tak dalej