Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 00:06   #138
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

noetarz az milo poczytac chyba dorosli zajrzeli an forum bojakies sensowne sytuacje i wreszcie argumenty a wiec moi drodzy ja wiem ze punkt widzenia zaley od pkt siedzenia i zgadzamsie nikt nie jest doskonaly ... i NG tez robi PA bo kazdy w sumie w mniejszym lubwiekszym zcasami robi ... moje stanowisko nie ejst bezstronne opisuje wszystko jak ja sam to widze ... i macie racje i was nie potepiam nikt nie ejst swiety ...ale jednak NG nie mozna zarzucic ze przyajciele sa nie fair albo nielojalni bo nas mnie raia i reszta mogla zostawic ale ng nas nie zostawilo !! i naprawe traktuje ich jako wspanialych kumpli ... i fakt wiele osob robi PA ale z etgo wzgledu ze nie akzdy jest z Arcani od nas i trudno zaakceptowac pewne zasadybadz wielu jest nowych i chca sie nacieszyc wladza a NG swoich nie da ruszyc jak to ziomale ... wieice ale mozna zwrocic sie do nichh o ustalenie jakis zasad i pzrestrzegane ich przez wszytskie gildie i pomoc naprawde da sie zrobic nie ma problemu i dizkeuje za kulturalne posty i uwagi wszelkie papa pzodrowiam Kolorowych sorki za bledy ale moj stan jest wskazany juz
Kiroy jest offline