Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 00:25   #517
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bryndii
co do wygranej to nie mam pojecia, ale mi sie najbardziej mnie przyciagnely prace (oprócz mojej ) od :

-Mancubus (naprawde dobra praca, mile rozmieshczenie, wykonanie GIT)
-pebe83 (pracka ciekawa, dobrze uchwycony GS, dobre rozmieshczenie poprostu GIT)
-Sir Azazel (naprawde dobra praca w olowku, dobre cienie, mily i czysty rys. milo sie na niego patrzy )

Jestem konsekwetny,a to są uzytkownicy ktorzy zwrocili moja uwage swoimi pracami po za tym jest duzo prac na hmm..."niezbyt wysokim poziomie"

myslish ze jak tak pishesh to fajnie wygladash? pszeciesh to nie po polsku....

facet roz*ebujesz mnie takim pisaniem.... prace masz nawet niezle ale przez to ze psizesz tak a nie innaczej, nigdy nie oddal bym na nie "zlamanego glosu".

mnie osobiscie najbardziej w tych wszystkich pracach wkurzaja dzieciaki ktore skrobna cos w paincie i mysla ze wygraja (zobaczce sobie ten ->http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=333 post, a dokladniej podpis pod obrazkiem. ze tez on sie nei wstydzi takiego badziewia dawac, a do tego jeszcze ma nadzieje ze wygra.....

mi najbardziej podoba sie praca przedstawiajaca crusader helmet quest. Jedyna wada w niej to wlasnei nazwa, bo brzmi "Crusader Quest" a takiego nie ma...

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."

Ostatnio edytowany przez Khazar de'Shar - 03-10-2005 o 00:26.
Khazar jest offline