Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 08:57   #36
Nerion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005

Świat: Kyra
Poziom: 40+
Domyślny

Iridia -.-? Grałem na tym servie od początku i zauważyłem że nikt nie dostrzegł wojny Avis vs Soprano A teraz... teraz to iridia wymiera, fakt że ostatnio liczba graczy się powiększyła ale taka już chyba zostanie. Gospodarka jest totalnym dnem, pamiętam jak chciałem selnąć loot z dragów... musiałem sprzedawać serpenty i p-legy po 1 k a d-shieldy max 6 z tym że sprzedawałem to z tydzien, na tym servie ludzie prawie nic nie kupują poza runami których i tak jest za mało. Najlepsze czasy były na początku serva i podczas panowania triad, wtedy nie było nudy, były jeszcze dobre ceny, i najważniejsze nie było tego j******o PA które stosowało dr i nr ( i nie tylko bo polacy nie byli wcale gorsi ) choć nie mogę zaprzeczyć że triad też stosował czasami tą formę zarabiania
czyli:
Zapraszam na Askare

Server jest naprawde udany, bardzo dobra gospodarka, liczba graczy ( w poruwnaniu do innych new servow jest znakomita , rekordem jest 752 a na obsidii 548...), a gildia panująca na servie w poruwnaniu do: dr,nr,ss ( ) , triad itp, to bogowie , nie wywołują wojen, nie uprawiają takiego PA, pilnują gospodarki itp.

Ostatnio edytowany przez Nerion - 03-10-2005 o 09:00.
Nerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem