Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 09:21   #37
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Prawda jest taka że to Polskie nOObki wymyśliły wojne Pl-Swe i biegały w barwach narodowych...niestety oni dalej nierozumieja ze to była wojna Dr-SS i nic do tego niema to , że w SS bylo duzo Polaków a w Dr Szwedow...TO BYŁA WOJNA GILDI NIE NARODÓW I ZROZUMCIE TO WRESZCIE!!
Widze że doznałeś olśnienia Jak mi mówiłeś że bedzie wojna to powiedziałeś że to Polacy vs Szwedzi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
swieta racja!!!
bo tak naprawde to prawie kazdy "shackowany" sam ponosi conajmniej 99% odpwiedzialnosc za "hack". ja naprawde nie rozumiem jak 105 lvl moze dac sie nabrac na takie gowno! z calym szacunkiem to trzeba byc totalnym idiota zeby wejsc na fake tibia.com i podac swoje passy!
A ty powinienes dostac bana za głupote. Myślisz ze on sie lognal na tibia.com? Omfg co za debill. Jakbym nie był pokojowo nastawiony to bym cie huntnął za głupote :/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
eee no nie wiem... jesli juz to napewno nie w ab'dendriel
Popisałeś się jeszcze większą głupotą. Nie ma czegoś takiego jak rządzenie miastami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bambuczas
@topic: Iridi zaniedlugo pewnie bedzie serverem owned i trzeba bedzie bulic kase zeby nie miec hunta....
No i dobrze, tak by bylo wygodnie, placisz kase rządzącej gildi i za to cie nikt nie zabija. Coś w stylu mafi za ochrone, być chronionym przez rządzącą gildie to gwarancja bezpieczeństwa
Cytuj:
mi tam sie fajnie gralo na iridii dopoki bylo triad ;] puzniej zbanowali polowe gildi i sie zaczely rózne dziwactwa :/ tzn gralo sie coraz to gorzej tak czy inaczej dobrze wspominam początki Iridii
Mój team na iridi powoli sie rozpadł. Arwerius jest kuzynem Anasa Kiro ktorego znam z rl. Jak Arweriusa hackneli to Anas miał długą przerwe w graniu, wtedy odeszło od Tibi paru moich kumpli. Jeden z powodu lagów zaczął pekowac i prawie nie gra, jeden którego sam wciągnąłem sie zmiania się w nOOba (pozdr 4 Pomurnic), jeden friends z tibi sellnal postac zabijajac mojego innego kumpla bo nie wiedzialem ze sellnal i go poprosilem o pomoc (pozdr 4 seer de'lionheart), tamten kumpel sie załamał i kupił postać i teraz gra On, Anas Kiro, Pomurnic i ja ale ja bardzo żadko bo mam zepsuty komputer.

To tyle, pozdro 4 all

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem