Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 12:37   #522
Cerverius
Użytkownik Forum

Cerverius's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
Cerverius ma numer GG 2766913 Cerverius ma login Tlenu cerverius
Domyślny Plagiator cd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cor Tibiarz
Nie.. blagam.. prosze nie... brak mi slow. po prostu nie moge wytrzymac takich bezmozgow -.- NAUCZCIE SIE CZYTAC x( z regulaminu wyraznie wynika ze mozna wzorowac sie na czyms rysujac swoj rysunek -.- pozatym jestem poczatkujacym rysownikiem i 6h to dla mnie nie duzo i bylo to niecale 6h -.-
i wez sie zastanow zanim cos powiesz bo jesli sadzisz ze przerysowanie takiego orka to taka latwa sprawa ze wstyd ze az 6h mi to zajelo to narysuj mi lepszego w krotszy czas -.-

Super tylko ze mozna sie wzorowac na pracach ale nie wolno ich bezczelnie przerysowywac ... Mogłeś zaczerpnąć kilka elementów z gothic'a 2 ale bezczelne przerysowanie to juz wstyd :/ to nie jest twoja praca jakiś grafik sie namecył by zrobić tego orka a ty go poprostu przerysowałes ze wszystkimi szczegółami i sie smiesz pod tym podpisywać ? :/

powinieneś sie wycofać z konkursu albo pokazac coś naprawde twojego :/ chyba ze nie zaley ci na dobrym imieniu ;/ dla mnie jesteś tandetnym oszustem a w dodatku bezczelnie leniwym bo nawet niw dodałeąś nic od siebie ;/ co co zrobileł to nie jest jak to mówisz "wzorowanie sie na czyjejś pracy " tylko pospolity plagiat i złodziejstwo

Mam nadzieje że moderatorzy też popierają moje zdanie i nie dopuszcze do tego bezprawia

to tak samo jakbyś przepisał ksiązke albo przekopiował obraz i podpisał sie własnym imieniem i nazwiskiem ;/ to plagiat w biały dzień i marna podróbka ;/

Pozdrawiam wszystkich z Wrocka i z KRUKÓW !!

Sława !!
Cerverius jest offline