Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 14:42   #145
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Sol : wiesz zmoe i to nitros ejst dla ciebie mily jak garl nie wiem albo ktos inny ale jak probowalismy zalatwic sprawe to uslyszelismy " ok no problem but first pay 50 k later all will be fixed " ( dla nie kumatych " ocywiscie zapalc 50 k i wszystko ebdzie zalatwione ) no wiec wiesz wybacz dosyc ze mnei kumple nitrosa na Ventrilo wyzyali od armencow itd to jeszce mam palcic za to ze Boneshardzi robili burdy i sie bronili Erusem i Millido ... naprawde etz mamsowje zasady i nie ebde po arz kolejny wlazil erusowi w dupe bo jak byl w NG to reszta tolerowala jego PA ii rasizm do polakow z etgo wzgledu ze Nitos gral jescze erusem ... etarz niestety chlopaki etz maja swoje nerwy itd i skoro sami swe " Mannowa post na forum " napsiali ze erus to rasista i PA to jednak cos w tym jest :/ no wiesz osobsice sam wuazam ze rowniez mozan to yblo lepiej zalatwic ale mialem jzu dosyc erusa zabija moejgo kumpla lub wyrzuca z kopalani osie smieje i nic nie placi ja za byle gowno wklejalem po 20 k :/ niestety tego jzu koienc i jak sie nie zmieni sam lub ownerzy to porozumienie ebdzie ciezko osiagalne niestety :/ ok ide wcianc obiadek mielgo dnia zajrze tutaj pozniej pozdro dla rodizny The Wolf
Kiroy jest offline