Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 15:01   #263
Paul84
Użytkownik Forum

Paul84's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Skille: 19/26
Poziom mag.: 60
Domyślny

Popieram przeslanie tego artykulu w 100 % ! i niestety tak jest ze 80% Polskich graczy to nOOby ! moze kiedykolwiek sie to zmieni... ale jak narazie to w to watpie bo patrzac na zachowania co po niektorych to az glowa boli np wczoraj mialem taka sytuacje, ze koles na 10 lvl przyszedl i zabil mi dwarfa na ktorym trenowalem chwile pozniej koles nr. 2 stanal sobie obok mnie i czekal az zabije tego dwarfa po to zeby wziasc sobie te 5 czy iles tam gp... PRZESADA ! jeszcze jedna sytuacja... kolesia nie znam wogole... 12 lvl i wyskakuje do mnie ze chce party itp... chwali sie ze ma fsa itd... przy czym non stop cwaniakowal... no to dostal to o co prosil... i stracil swojego ukochanego fsa ja NIGDY nie zabijam bez powodu... ale na cos takiego to doslownie patrzec sie nie da kolejna sprawa... Polacy (oczywiscie nie wszyscy) to niesamowite hamy i zlodzieje ktos sobie idzie z swoim "ciezko zarobionym" lootbagiem i oczywiscie drugi koles co ma z 5 lvl wiecej musi mu go za***ac ale tak nie jest tylko z Polakami... nie tylko Polacy to nOOby! masa brazylijczykow tez zachowuje sie bardzo hamsko i wogole! najbardziej denerwuje mnie cos takiego jak jestem w jakims miejscu i ktos pisze: "leave" tylko dlatego ze ma kilka lvl wiecej niz ja! (chociaz teraz juz powoli to zjawisko ustaje... ) z blokowaniem dp to tez czasami masakra! przydalo by sie troche wiecej kultury u co po niektorych graczach
Paul84 jest offline   Odpowiedz z Cytatem